Πέμπτη 30 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ
Συνάντηση με εργαζόμενους

Με εργαζόμενους συναντάται σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Σπύρος Χαλβατζής. Συγκεκριμένα στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα Λογιστών (Κάνιγγος 27 - 5ος όροφος), θα συζητήσει με εκπροσώπους του Συντονιστικού σωματείων, συνδικάτων και συνδικαλιστών Αθήνας, του συντονιστικού των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τα Διοικητικά Συμβούλια των εργατικών σωματείων της Αθήνας.

Στη συνάντηση θα συζητηθούν τα προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, ο ρόλος που πρέπει να παίξει η Τοπική Αυτοδιοίκηση στην αντιμετώπισή τους και η σημασία που έχουν για τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους οι επικείμενες Δημοτικές και Νομαρχιακές εκλογές.

Εξάλλου, ιδιαίτερα θετικά σχόλια εκφράζονται ήδη για την πρωτοβουλία της «Συμπαράταξης» να θέσει το ζήτημα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 και στην προεκλογική περίοδο. Συγκεκριμένα, την επόμενη Τρίτη, στις 18.30, στο Πνευματικό Κέντρου του Δήμου Αθηναίων (αιθ. Αντ. Τρίτση), διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση με θέμα τις επιπτώσεις των Αγώνων στην πόλη και τους κατοίκους της. Θα παραβρεθούν και θα μιλήσουν αρχιτέκτονες, πολεοδόμοι, εργαζόμενοι στα «ολυμπιακά έργα», πανεπιστημιακοί, άνθρωποι του αθλητισμού, δημοτικοί σύμβουλοι κι άλλοι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ