Σάββατο 8 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΗΣ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Απέναντι στην εφ' όλης της ύλης επίθεση που δέχονται, οι εργαζόμενοι, ο ελληνικός λαός, πρέπει να προχωρήσουν σε εφ' όλης της ύλης αντίσταση και αντεπίθεση. Πρέπει να βάλουν στο στόχαστρό τους, να πολεμήσουν τη συνολική πολιτική που ακολουθείται στη χώρα μας. Αυτό το κάλεσμα απεύθυνε η Αλέκα Παπαρήγα στους εργαζόμενους των ΕΛΠΕ και της ΑΓΝΟ, δύο επιχειρήσεων που βρίσκονται σε διαδικασία ξεπουλήματος, αλλά και στους πολίτες των δυτικών συνοικιών που πήραν μέρος στη μεγάλη πολιτική συγκέντρωση, χτες βράδυ, στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.

Επίσης κάλεσε τους Θεσσαλονικείς, στις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές να ενισχύσουν τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια που στηρίζει το ΚΚΕ, για να δυναμώσουν τον πόλο αντίστασης. Να αποδείξουν ότι θέλουν αιρετούς μαχητικούς, διεκδικητές, αγωνιστές, σταθερούς συμπαραστάτες στο πλευρό των εργαζομένων και του λαού, στους αγώνες του για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του.

Σήμερα η ΓΓ της ΚΕ ΚΚΕ στη διάρκεια της τρίτης και τελευταίας μέρας της περιοδείας της στο νομό, στις 11 το πρωί θα μιλήσει σε συγκέντρωση - συνάντηση αγροτικών φορέων και κατοίκων, στην αίθουσα του Επαρχείου Λαγκαδά.

Στις 6.30 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση - συνάντηση αγροτικών φορέων και αγροτών στην αίθουσα του Δημαρχείου στα Κύμινα.

Στις 8 το βράδυ θα μιλήσει σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στην πλατεία της Νέας Χαλκηδόνας.

Την Αλ. Παπαρήγα, συνοδεύει πολυμελής αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ. Ανάμεσά τους τα μέλη του ΠΓ Δ. Γόντικας και Θ. Κωνσταντινίδης, τα μέλη της ΚΕ Κ. Αβραμόπουλος, Χ. Κόφφας, ο βουλευτής Αγγελος Τζέκης και στελέχη της ΚΟΘ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ