Παρασκευή 14 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες Κομματικών Οργανώσεων

-- Νοσοκομειακούς και άλλους εργασιακούς χώρους, στο νομό Σερρών, επισκέπτεται σήμερα Παρασκευή 14 του Ιούνη, η Μαρία Λαμπρινού, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Η περιοδεία πραγματοποιείται στα πλαίσια της δίμηνης πολιτικής εξόρμησης του ΚΚΕ.

-- Αύριο Σάββατο, 15 του Ιούνη, στις 7 μ.μ., στην ΚΟΑ θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση Γιαννιωτών. Θα μιλήσει ο υποψήφιος νομάρχης Ιωαννίνων Αποστόλης Τασούλας.

-- Εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Για τα δικαιώματα και την ισοτιμία της γυναίκας» πραγματοποιεί τη Δευτέρα, 17 του Ιούνη, σε αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λευκάδας, η ΝΕ Λευκάδας του ΚΚΕ. Κεντρική ομιλήτρια θα είναι η Αιμιλία Αγκαβανάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟΒ Λογιστών της ΚΟΑ του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση τη Δευτέρα, 17 του Ιούνη, στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα Λογιστών, Κάνιγγος 27, με θέμα «Οι πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ».

-- Εκδήλωση - συζήτηση με θέμα τη Σύνοδο Κορυφής των ηγετών της ΕΕ στη Θεσσαλονίκη, τον Ιούνη του 2003 και την ανάπτυξη της δράσης του μαζικού λαϊκού κινήματος ενάντια στην πολιτική που στρέφεται σε βάρος των λαών της ΕΕ, διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Σιδηροδρομικών του ΚΚΕ, την Τετάρτη, 19/6, στις 6.30μ.μ., στο ξενοδοχείο «Στάνλεϊ». Θα μιλήσει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ