Παρασκευή 14 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Εκδηλώσεις δημοτικών παρατάξεων
  • ΜΑΡΟΥΣΙ

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου Μπάμπης Ζιώγας σε συνέντευξη Τύπου σήμερα Παρασκευή 14 του Ιούνη, στις 7.30 μ.μ., στο ΚΑΠΗ της πόλης, παρουσιάζει το πρόγραμμα της «Δημοτικής Ενότητας Αμαρουσίου».

  • ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Με σύνθημα «Μαζί συζητάμε και τραγουδάμε», η «Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση Καλαμάτας» και ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Διασάκος προσκαλούν τους νέους της πόλης στο πάρκο Λιμενικού, αύριο Σάββατο, 15 του Ιούνη, στις 9 μ.μ.

  • ΚΗΡΕΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

Η «Λαϊκή Αγωνιστική Κίνηση» Δήμου Κηρέα Εύβοιας, με επικεφαλής τον Στάθη Λιαγκάκη, πραγματοποιεί ανοιχτή συγκέντρωση για την ανακήρυξη του υποψήφιου δημάρχου και την παρουσίαση της διακήρυξης, σήμερα Παρασκευή 14 του Ιούνη, στις 8.30μ.μ., στην Ταβέρνα Γ. Μόσχου, στην Κήρινθο.

  • ΛΙΒΑΔΕΙΑ

Η «Δημοτική Αγωνιστική Συσπείρωση» Λιβαδειάς, διοργανώνει την Κυριακή 16 του Ιούνη και ώρα 11 π.μ., στον κινηματογράφο «ΦΙΛΙΠΠΟΣ», εκδήλωση ανακήρυξης του υποψήφιου δημάρχου Λιβαδειάς.

  • ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Η «Δημοτική Συνεργασία για το Ελληνικό» διοργανώνει συγκέντρωση την Κυριακή 16 του Ιούνη, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Σουρμένων, με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Χρήστο Κορτζίδη. Θα ακολουθήσει συζήτηση.

  • ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Η «Δημοκρατική Ενότητα Αργυρούπολης» διοργανώνει συγκέντρωση τη Δευτέρα 17 του Ιούνη, στις 8 μ.μ., στο Α' ΚΑΠΗ, όπου θα γίνει η ανακήρυξη του υποψήφιου δημάρχου και θα παρουσιαστεί η διακήρυξη της παράταξης.

  • ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Η «Δημοτική Πρωτοβουλία Ζωγράφου» διοργανώνει τη Δευτέρα 17 του Ιούνη, στις 8 μ.μ., στα γραφεία της (Ιάσονος Μαράτου 33) ημερίδα με θέμα «Μαζικός Δημοτικός Αθλητισμός και Ολυμπιακοί Αγώνες». Ομιλητές θα είναι ο Ν. Μπεργελές, καθηγητής ΤΕΦΑΑ, η Κ. Ζουνχιά, λέκτορας ΤΕΦΑΑ και ο Π. Παπαγεωργίου, γυμναστής - προπονητής.

  • ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

Η Επιτροπή Νέων της «Δημοκρατικής Συνεργασίας Πετρούπολης» καλεί σε σύσκεψη με θέμα «Νέοι και Δημοτικές Εκλογές» την Τετάρτη 19 του Ιούνη, στις 7 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο (Εθνικής Αντίστασης 61). Στη σύσκεψη θα μιλήσει ο δήμαρχος Γιώργος Γιώγος.

  • ΘΗΒΑ

Η «Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση Θήβας» διοργανώνει εκδήλωση την Τετάρτη 19 του Ιούνη, στις 8 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Θήβας για την ανακήρυξη του υποψήφιου δημάρχου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ