Τρίτη 16 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ

Επιθυμία ως πραγματικότητα; «Εξαιρετικά σημαντικό νομίζω όμως είναι το πλήγμα που επέφερε η 17η Νοεμβρίου κατά του όποιου, αριστερού, έντονα κριτικού λόγου στην Ελλάδα. Η 17Ν Νοέμβρη δολοφόνησε την αμφισβήτηση(!)». (Δημ. Τσάτσος - Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου - «ΝΕΑ»)

«Αποκατάσταση» του αριστερού λόγου! «Εν πάση περιπτώσει η εξάρθρωση της τρομοκρατίας όπως είπα επαινώντας και τον κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, μέσα στις άλλες προσφορές που έχει προσφέρει αυτός και οι συνεργάτες του, είναι και μια μελλοντική ίσως αποκατάσταση του αριστερού λόγου. Δηλαδή η εξάρθρωση της τρομοκρατίας συνιστά και ένα πρώτο βήμα εκ νέου υπεράσπισης ενός ελεύθερου, ειρηνικού, πολιτισμένου κριτικού λόγου, που σέβεται ζωές, περιουσίες και όλα τα κριτήρια της έννομης πολιτείας». (Ο ίδιος στο «ΦΛΑΣ»)

Ερωτήματα: «Αν τα δύο από τα τρία ηγετικά στελέχη της "17 Νοέμβρη" είναι νεκρά και είναι γνωστό από χρόνια, γιατί τους αναζητούσαν, τους καταδίωκαν και κατασπαταλούσαν τεράστια ποσά για να τους πιάσουν; Εχουν δει πολλούς κοινούς εγκληματίες στην Αστυνομία να γράφουν υψηλού επιπέδου μανιφέστα, να κάνουν εκλογικές παρεμβάσεις (1989) και να σκοτώνουν κάθε φορά που βρίσκεται σε αδιέξοδο (πολιτικό, οικονομικό, εθνικό) η κυβερνώσα παράταξη;». (Γ. Ζερβός - «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ»).

Συγκάλυψη; «Αν αληθεύουν οι πληροφορίες που έδωσαν από το χωριό του συγγενείς του ότι εργαζόταν για λογαριασμό της τότε ΚΥΠ (ΕΥΠ) μαζί με άλλες φήμες ότι ήταν υπό παρακολούθηση για τρομοκρατικά χτυπήματα από τις αρχές του 1980, τότε μήπως από το παρασκήνιο ορισμένοι θέλουν να χρησιμοποιήσουν τον Κουφοντίνα στην επιχείρηση συγκάλυψης της "17Ν";». (Από το κύριο άρθρο της «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗΣ»)


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ