Τρίτη 16 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
«Θέσεις»... Βρυξελλών!

Παπαγεωργίου Βασίλης

Για άλλη μια φορά γίνεται εμφανές πως ο υπουργός Γεωργίας δυσκολεύεται... να εκφράσει τη δήθεν πλήρη και κατηγορηματική αντίθεση της ελληνικής κυβέρνησης για τις ολέθριες προτάσεις της ενδιάμεσης αναθεώρησης της ΚΑΠ.

Χτες στο Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας της ΕΕ, ο επίτροπος Γεωργίας παρουσίασε τις αρχικές προτάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Και ο Γ. Δρυς, που τις τελευταίες μέρες εμφανίζεται από διάφορα ΜΜΕ ως... «ανελέητος μαχητής» των νέων προτάσεων της ΕΕ, αρκέστηκε να τις χαρακτηρίσει, όπως ανακοινώθηκε, «κατ' αρχήν ως μη ικανοποιητικές», επισημαίνοντας ότι «στις συζητήσεις και διαπραγματεύσεις που θα επακολουθήσουν, η χώρα μας θα συμβάλει με εποικοδομητικό τρόπο, ώστε να υπάρξουν οι αλλαγές εκείνες που θα άρουν τις όποιες δυσλειτουργίες της ΚΑΠ και ταυτόχρονα θα κατοχυρώνουν το κοινωνικό και περιβαλλοντικό περιεχόμενο της ευρωπαϊκής γεωργίας». Κι όπως επίσης αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, ο Γ. Δρυς ζήτησε: «Οι όποιες μεταρρυθμίσεις της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής αποφασιστούν θα πρέπει να γίνουν σταδιακά και με τρόπο ομαλό, αλλά και κατανοητό για τους αγρότες και τους Ευρωπαίους πολίτες».

Συγνώμη, ζητάει τίποτα παραπάνω ο επίτροπος Γεωργίας της ΕΕ από αυτά που είπε στο χτεσινό Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας ο Γ. Δρυς!!!;;;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ