Σάββατο 19 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ

Ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 9ης Απρίλη, οι ΚΟ του ΚΚΕ εντείνουν τη δράση τους για να φτάσει πλατιά στον ελληνικό λαό η πολιτική πρόταση του Κόμματος. Στα πλαίσια αυτά πραγματοποιούνται τις επόμενες μέρες οι παρακάτω εκδηλώσεις.

Η ΚΟ Παιδείας 5ου Διαμερίσματος - Γκράβας και ηΤΟ Γκράβας της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση - σύσκεψη, με θέμα: «Οι βουλευτικές εκλογές που έρχονται και το πολιτικό σκηνικό μέσα στο οποίο θα διεξαχθούν». Η εκδήλωση θα γίνει αύριο Κυριακή, στις 6 μ.μ., στα γραφεία των Οργανώσεων στην οδό Πατησίων 280.

Τη Δευτέρα, 21/1, η ΚΟ Ταύρου του ΚΚΕ καλεί στην πολιτική συγκέντρωση που διοργανώνει, στις 6.30μ.μ., στο Δημαρχείο Ταύρου.

Τη Δευτέρα αντιπροσωπεία της ΚΟ Πειραιά, με επικεφαλής τον Μ. Νουφαρίτση, θα περιοδεύσει στην Αγία Τριάδα Κοκκινιάς.

Την Τρίτη, 22/2, η ΚΟΒ Κόκκινου Μύλου - Μενιδίου του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση - συζήτηση για την Εκλογική Διακήρυξη του Κόμματος, στις 6.30μ.μ., με ομιλητή τον Χ. Καράτσαλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Τρίτη, 29/2, στις 8μ.μ., η ΚΟ Νέας Σμύρνης του ΚΚΕ καλεί στην πολιτική της συγκέντρωση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στα Τρίκαλα

Στα πλαίσια της Πολιτικής Εξόρμησης του ΚΚΕ η ΝΕ Τρικάλων του Κόμματος θα πραγματοποιήσει σήμερα Σάββατο πολιτικές συγκεντρώσεις στη Ράξα, στο Κεφαλόβρυσο, στους Ταξιάρχες και την Κυριακή στην Αγία Μονή, στο Φλαμούλι, στον Πρόδρομο και στον Ξυλοπάροικο.

Στην Πελοπόννησο

Ενα πλούσιο πρόγραμμα δράσης υλοποιούν οι Κομματικές Οργανώσεις Πελοποννήσου του ΚΚΕ, που οργώνουν τις περιοχές ευθύνες τους, μεταφέροντας παντού τις πολιτικές θέσεις και την πολιτική πρόταση του Κόμματος.

  • Τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν μια σειρά συσκέψεις, περιοδείες, συγκεντρώσεις και ομιλίες στη Λακωνία, στην Αργολίδα, στην Αρκαδία και τη Μεσσηνία.
  • Στη Μεσσηνία συγκεκριμένα σήμερα Σάββατο θα γίνουν μια σειρά περιοδείες και ομιλίες σε δήμους της Μεσσηνίας και την Κυριακή το ίδιο.
  • Τέλος, αύριο Κυριακή, η ΝΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει και πάλι εξόρμηση για τη διάδοση του «Ριζοσπάστη», με στόχο τη διακίνηση περισσότερων από 1.000 φύλλων.
Στην Εύβοια

Περιοδείες, εξορμήσεις και συγκεντρώσεις πραγματοποιούν και οι ΚΟ Εύβοιας του ΚΚΕ. Μεταξύ άλλων αύριο Κυριακή θα πραγματοποιηθεί περιοδεία στη Σκεπαστή με τον Σ. Λιαγκάκη, ενώ την ίδια μέρα η ΚΟ Χαλκίδας διοργανώνει σύσκεψη με εργαζόμενους στο νοσοκομείο της πόλης και στη συνοικία της Νεάπολης.

Στον Εβρο

Τον Εβρο επισκέπτεται ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Στρατής Κόρακας.

  • Στα πλαίσια της επίσκεψής του σήμερα Σάββατο θα επισκεφτεί τη Στέρνα και τα Ρίζια, ενώ στις 13.00 θα δώσει συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του Κόμματος στην Ορεστειάδα. Αμέσως μετά θα έχει συνάντηση με τη Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών της περιοχής, συνάντηση με το ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Ορεστειάδας. Στις 18.30 θα μιλήσει σε συγκέντρωση σε αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ορεστειάδας και στις 21.00 θα συναντηθεί με τους εργαζόμενους στο εργοστάσιο ζάχαρης.
  • Αύριο Κυριακή στις 10 το πρωί θα βρεθεί στο Πύθειο και αμέσως μετά θα επισκεφτεί το Ελληνοχώρι.
Στη Ροδόπη

Σήμερα, Σάββατο, στελέχη της ΝΕ Ροδόπης του ΚΚΕ θα περιοδεύσουν στην Αγορά, ενώ το βράδυ θα περιοδεύσουν και θα συζητήσουν με τους θαμώνες των καφενείων της Ξυλαγανής, στις 7μ.μ.

Στην Πέλλα
  • Η Νομαρχιακή Επιτροπή Πέλλας του ΚΚΕ πραγματοποιεί σήμερα Σάββατο περιοδείες στη λαϊκή αγορά Σκύδρας και το απόγευμα στον Αρχάγγελο, στην Περικλεία και Νότια.
  • Αύριο, Κυριακή, διοργανώνει στις 10.30 π.μ. παρουσίαση της Εκλογικής Διακήρυξης του Κόμματος στο Εργατικό Κέντρο Γιαννιτσών. Το απόγευμα κλιμάκιο στελεχών θα περιοδεύσει σε Πετριά και Αρσένι.
Στη Θεσσαλονίκη

Στα πλαίσια των προεκλογικών εκδηλώσεων η Κομματική Οργάνωση Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ διοργανώνει στην ύπαιθρο της Θεσσαλονίκης πολιτικές συγκεντρώσεις:

  • Σήμερα, Σάββατο, στις 11πμ στο χωριό Αδάμ με ομιλητή τον Αγγελο Σγουρομάλλη, μέλος της Αχτιδικής Επιτροπής Σταυρού του ΚΚΕ.
  • Αύριο, Κυριακή, στις 12 το μεσημέρι στη Γερακαρού με ομιλητές τον Αγγελο Τζέκη, μέλος του ΝΓ της ΚΟΘ και τον Αγγελο Σγουρομάλλη, μέλος της Αχτιδικής Επιτροπής Σταυρού.
Στη Βοιωτία

Ο Βαγγέλης Μπούτας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος, επισκέπτεται από χτες το Νομό Βοιωτίας, το πρόγραμμα της περιοδείας περιλαμβάνει για σήμερα Σάββατο στις 10.30 π.μ. περιοδεία στο Διόνυσο και στις 12 το μεσημέρι στον Αϊ Δημήτρη.

Στην Κάλυμνο

Στην Κάλυμνο βρίσκεται σήμερα Σάββατο ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Θεωνάς, όπου θα περιοδεύσει στην ιχθυόσκαλα, στην κεντρική πλατεία, και θα επισκεφτεί το Χωριό, ενώ θα δώσει και συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ στις 6 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης, όπου αμέσως μετά, στις 7 μ.μ., θα μιλήσει σε συγκέντρωση.

Στη Λέσβο
  • Η ΝΕ Λέσβου του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση για τις πολιτικές εξελίξεις, τις εκλογές, την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ για τη συγκρότηση του Μετώπου κ. ά., σήμερα Σάββατο, στις 6.30 μ.μ., σε αίθουσα του Εργατικού Κέντρου. Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαυρίκος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Αύριο Κυριακή προγραμματίζει ομιλία στην Κάπη με ομιλητή τον Θ. Τσαγκαρέλλη, μέλος του γραφείου της ΝΕ Λέσβου.
  • Την Τρίτη, 22/2, ομιλία στο Παλαιοχώρι, με ομιλητή τον βουλευτή Λέσβου Σταύρο Σκοπελίτη.
  • Την Τετάρτη, 23/3, περιοδεία του Στ. Σκοπελίτη στα χωριά Λαφιώνα, Πέτρα και ομιλία στον Σκουτάρο. Την ίδια μέρα ομιλία στην Αγία Παρασκευή από τον Β. Παλαιόλογο, μέλος του Γραφείου της ΝΕ.
  • Την Πέμπτη, 24/3, περιοδεία του Στ. Σκοπελίτη στα χωριά Χίδηρα, Πτερούντα και ομιλία στη Βατούσα.
  • Το Σάββατο, 26/2, περιοδεία του Στ. Σκοπελίτη στα χωριά Σταυρός και Βρίσα. Την ίδια μέρα συγκέντρωση στην Ερεσό, στη Γεωργική Σχολή με ομιλητή τον Π. Γεωργούλα, γραμματέα της ΝΕ Λέσβου.
Στη Λήμνο

Η Αχτιδική Επιτροπή Λήμνου του ΚΚΕ διοργανώνει τις επόμενες μέρες τις παρακάτω εκδηλώσεις:

  • Σήμερα, Σάββατο, περιοδεία του βουλευτή του Κόμματος Στ. Σκοπελίτη στην αγορά της Μύρινας, συνάντηση με το σωματείο των ψαράδων και σύσκεψη στην Ατσική με τους αγρότες της Λήμνου.
  • Αύριο Κυριακή, πανεξόρμηση με το «Ριζοσπάστη», περιοδεία του Στ. Σκοπελίτη στις εργατικές κατοικίες και στο Ανδρώνι Μύρινας, καθώς και περιοδείες στα χωριά Καμίνια, Ρουσοπούλι και Βάρος.
  • Την Τρίτη, 22/2, σύσκεψη με φίλους και οπαδούς του Κόμματος στο Δήμο Κοντιά. Την Πέμπτη, 24/2, στο Δήμο Ατσικής και την Παρασκευή, 25/2, στο Δήμο Μούδρου.
  • Τέλος, το Σάββατο, 26/2, συγκέντρωση στη Μύρινα με τους εργατοϋπαλλήλους της Λήμνου, με ομιλητή τον Γιάννη Σταυρόπουλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
Στο Ηράκλειο

Η ΝΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ προγραμματίζει για τη Δευτέρα, 21/2, δύο θεματικές συγκεντρώσεις για την Υγεία και την Παιδεία. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα, στις 8μ.μ., στη «Στέγη Υγειονομικών», συγκέντρωση - συζήτηση, με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για την Υγεία και η Εκλογική του Διακήρυξη ενόψει των εκλογών της 9ης Απριλίου». Εισηγητής θα είναι ο Ν. Χόνδρος, γιατρός.

Στις 7.30 μ.μ., στο Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου, συγκέντρωση - συζήτηση με θέμα: «Οι θέσεις του ΚΚΕ για την Παιδεία και η Εκλογική του Διακήρυξη ενόψει των εκλογών της 9ης Απριλίου». Εισηγητής θα είναι ο Μ. Κασαπάκης, εκπαιδευτικός και μέλος της ΝΕ Ηρακλείου του Κόμματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ