Σάββατο 19 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ
Φιέστες με... πρόγραμμα

Το σχέδιο του προεκλογικού προγράμματος του ΠΑΣΟΚ απέστειλε χτες στον πρωθυπουργό ο Ε. Βενιζέλος, ο οποίος είχε αναλάβει τη σύνταξή του, ενώ την επόμενη Τρίτη αναμένεται η συνάντηση των δύο, για να οριστικοποιηθεί το 245 σελίδων και 10 ενοτήτων περιεχόμενό του. Πριν πάντως από την επαφή Σημίτη - Βενιζέλου, ο δεύτερος, με την ιδιότητα του υπευθύνου για το προεκλογικό πρόγραμμα, είχε τετ - α - τετ με τον Κ. Λαλιώτη, ως υπεύθυνου για την προεκλογική καμπάνια του ΠΑΣΟΚ.

Στο μεταξύ σήμερα ετοιμάζεται μια νέα φιέστα της κυβέρνησης με την παρουσία του πρωθυπουργού στην περιοχή της Θράκης. Δεν έχει, δε, παραλειφθεί από το πρόγραμμα η παρουσία του Κ. Σημίτη σε κάποια σημεία της Εγνατίας και ο εκ νέου... εγκαινιασμός τους.

Οσον αφορά τώρα τα ψηφοδέλτια του κόμματος, όλα δείχνουν ότι αυτή η περιβόητη προς τα «αριστερά» διεύρυνση πνέει τα λοίσθια, λόγω της απροθυμίας ηχηρών ονομάτων να κατέβουν με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ. Ας σημειωθεί, τέλος, ότι πληθαίνουν και οι προστριβές μεταξύ υποψηφίων στην επαρχία, με αποτέλεσμα την ακύρωση πολλών προκριματικών εκλογών ανάδειξης υποψηφίων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, που αναμένονταν για το Σαββατοκύριακο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ