Παρασκευή 23 Αυγούστου 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΕΡΕΑΣ - ΕΥΒΟΙΑΣ
Κινητοποιούνται για τη ΔΕΘ

ΧΑΛΚΙΔΑ (του ανταποκριτή μας).--

Στο «χορό» της προετοιμασίας για την παλλαϊκή κινητοποίηση βρίσκονται και οι εργαζόμενοι σε Στερεά-Εύβοια. Την ερχόμενη βδομάδα σε συνεδριάσεις οργάνων του συνδικαλιστικού κινήματος και συσκέψεις θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις. Συγκεκριμένα, την Τρίτη 27 του Αυγούστου συνεδριάζει η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Φωκίδας, ενώ στη συνέχεια διοργανώνει σύσκεψη σωματείων της δύναμής του.

Κάλεσμα συμμετοχής σε ευρεία σύσκεψη την Τετάρτη 28 του Αυγούστου, στις 7.30 το απόγευμα, στην αίθουσα συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας, απευθύνει με ανακοίνωσή της η Συντονιστική Επιτροπή Σωματείων και Συνδικαλιστών Εύβοιας, προκειμένου να οργανωθεί η συμμετοχή στην κινητοποίηση στη Θεσσαλονίκη, στα εγκαίνια της ΔΕΘ.

Σε σωματεία και συνδικαλιστές του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, συλλόγους αγροτών και ΕΒΕ, συνταξιουχικές οργανώσεις, απευθύνεται η «Δράση: Θεσσαλονίκη 2003» που έχει δημιουργηθεί στη Φθιώτιδα, και τους καλεί σε σύσκεψη που διοργανώνει την Κυριακή 25 του Αυγούστου, στις 7.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο, στη Λαμία. Μέσα στην ερχόμενη βδομάδα αναμένονται και οι πρωτοβουλίες από τις Συντονιστικές Επιτροπές Σωματείων και συνδικαλιστών στη Λιβαδειά και στη Θήβα.

Στην Κρήτη

Αγωνιστική κινητοποίηση την Παρασκευή 6 του Σεπτέμβρη στα Λιοντάρια αλλά και περιοδείες ενημέρωσης των εργαζομένων για τα μεγάλα προβλήματα που βιώνουν, αποφάσισε η Τοπική Γραμματεία του ΠΑΜΕ στο Ηράκλειο Κρήτης στην πρώτη της συνεδρίαση. Οπως σημειώνει και σε σχετική ανακοίνωση, «οι εργαζόμενοι θα εκφράσουν την αντίθεσή τους αγωνιστικά και δυναμικά ενάντια στην πολιτική της ακρίβειας και της αισχροκέρδειας, ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική, που καθηλώνει τους μισθούς και τα μεροκάματα, που σπρώχνει όλο και μεγαλύτερα τμήματα εργαζομένων στην ανεργία και στην υποαπασχόληση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ