Πέμπτη 3 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ

«Ετοιμότητα»...«Η προεκλογική περίοδος δε θα είναι τόσο έντονη όσο των εθνικών εκλογών του 2000, αλλά αν συνεχίσει έτσι η κυβερνώσα παράταξη θα γίνει» (Θ. Ρουσόπουλος-εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ -ΒΗΜΑ).

Συγχαρητήρια...«Κίμωνα τους διέλυσες». Με τη φράση αυτή ο πρωθυπουργός Κ.Σημίτης συνεχάρη τον βουλευτή Κίμωνα Κουλούρη για τον τρόπο που αντιμετώπισε, στη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής, τον βουλευτή της ΝΔ Γ. Κεφαλογιάννη και τον υποψήφιό της στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης Παναγ. Ψωμιάδη» (ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ)

Για την πολυσυλλεκτικότητα...«Για μια ακόμη φορά ζούμε μια εξωφρενική, αλλά πάγια κατάσταση. Η "συντηρητική Δεξιά" δεν έχει δικαίωμα ιδεολογικών αναζητήσεων και πολιτικών διευρύνσεων. Οταν, ως μεγάλο κόμμα, επιδιώκει πολυσυλλεκτικότητα και διεύρυνση της εκλογικής της βάσεως, διαπράττει απάτη με "ανίερες συμμαχίες"» (Στάμος Ζούλας -ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ)

Διαπιστώσεις...«Οι περισσότεροι από τους επωνύμους του εκδοτικού, επιχειρηματικού κόσμου, οι οποίοι κατασκευάζουν σήμερα τεχνητά διλήμματα, συνεργάστηκαν μια χαρά και στη χούντα» (Γ. Κύρτσος -ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ).

Πόλεμος για τις αγορές: «Αφού, επιτέλους, θέλει τόσο πολύ τον πόλεμο ο Μπους, ας τον κάνει τώρα. Ο καπιταλισμός δε σηκώνει αβεβαιότητες. Και ας ελπίσουμε μόνο ότι ο πόλεμος αυτός θα είναι σύντομος... Οι αγορές έχουν φθάσει στο τελευταίο όριο της αντοχής τους» (Πολ Σάμουελσον -Ο Αμερικανός νομπελίστας -ΛΑ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑ -ΒΗΜΑ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ