Σάββατο 19 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Οχι στο δρόμο - καρμανιόλα

Σε συμβολική κατάληψη του οδοστρώματος και σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο δρόμο Θεσσαλονίκης - Μηχανιώνας προχώρησαν χτες το πρωί κάτοικοι του Δήμου Θερμαϊκού, μετά το νέο αιματηρό τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στον παραπάνω δρόμο το μεσημέρι της Πέμπτης. «Οχι άλλο αίμα στην άσφαλτο», έγραφε το πανό των διαδηλωτών. Οι κάτοικοι δηλώνουν ότι ο δρόμος -καρμανιόλα Θεσσαλονίκης - Μηχανιώνας, ιδιαίτερα από το 20ό χιλιόμετρο και πέρα - είσοδος του χωριού Περαία - είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος, με αποτέλεσμα να γίνονται πολύ συχνά σοβαρά ατυχήματα (υπερβολικές ταχύτητες, παλιό και στενό οδόστρωμα, δεν υπάρχει επαρκής φωτισμός κλπ.). Παράλληλα, καταγγέλλουν ότι οι αρμόδιοι φορείς δε λαμβάνουν κανένα μέτρο για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα.

Στο θανατηφόρο ατύχημα που έγινε την Πέμπτη δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους και άλλα δύο τραυματίστηκαν. Νεκροί είναι ο 28χρονος Γεώργιος Κελλίδης, κάτοικος Θεσσαλονίκης και ο Γ. Ονάσογλου, 70 ετών, κάτοικος Αγίας Τριάδας.

Το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Γ. Κελλίδης συγκρούστηκε αρχικά με το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Γ. Ονάσογλου και στη συνέχεια με άλλο ΙΧ που οδηγούσε ο Π. Τριανταφυλλίδης, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό των δύο πρώτων οδηγών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ