Κυριακή 27 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κόμβος του «Ρ» στο Ιντερνετ
Πιο γρήγορα, πιο δυνατά, πιο μακριά

Την Τρίτη 29 του Φλεβάρη 2000 - κι ας είναι η δίσεκτη μέρα του έτους - ανοίγουν επίσημα την αυλαία τους οι νέες ανανεωμένες σελίδες του «Ριζοσπάστη» στο Ιντερνετ, με στόχο να ακουστεί πιο δυνατή και ελκυστική η φωνή του ΚΚΕ στο Διαδίκτυο, συμβάλλοντας και μ' αυτό τον τρόπο στην αλλαγή των συνειδήσεων, που θα επιτρέψει να τελειώσουν κάποια στιγμή τα «δίσεκτα» χρόνια για το λαό μας.

Η εμπειρία που αποκομίστηκε από τη λειτουργία του κόμβου του «Ρ» στο Ιντερνετ από τον Αύγουστο του 1997 μέχρι σήμερα έδειξε ότι οι σελίδες του στον Παγκόσμιο Ιστό (World Wide Web) αποτέλεσαν όαση ουσιαστικής πληροφόρησης από τη σκοπιά των λαϊκών συμφερόντων για χιλιάδες Ελληνες, εντός και εκτός Ελλάδας. Αυτό φάνηκε και από τα πολλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λάβαμε στο διάστημα το οποίο μεσολάβησε από τη μεταφορά του «Ρ» στις νέες εγκαταστάσεις του, στα οποία οι επισκέπτες των σελίδων μάς ρωτούσαν εναγωνίως πότε θα ξαναλειτουργήσει ο κόμβος μας κανονικά. Για πολλούς επισκέπτες, επίσης, οι σελίδες Web του «Ρ», με τις δυνατότητες αναζήτησης στο αρχείο της εφημερίδας που προσφέρουν, αποτελούν εργαλείο για τον καθημερινό τους αγώνα, για την πολιτική ζύμωση στο χώρο τους.

Από τα σημαντικότερα νέα χαρακτηριστικά των ιστοσελίδων του «Ρ», που κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου δυναμικά (αυτόματα), είναι η δημοσίευση όλων των φωτογραφιών και η παρουσίαση της ύλης σε σελιδοποιημένη μορφή. Αλλο σημαντικό στοιχείο είναι η αυξημένη ταχύτητα εμφάνισης των ιστοσελίδων. Για τους ανυπόμονους γίνεται γνωστό ότι οι νέες σελίδες θα βρίσκονται από σήμερα σε δοκιμαστική λειτουργία στη γνωστή διεύθυνση: http://www.rizospastis.gr.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ