Σάββατο 9 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Διαφημίζει φροντιστήρια η ΔΑΠ

Οταν το κόστος της δήθεν δωρεάν ανώτατης εκπαίδευσης συνεχώς μεγαλώνει, όταν πολλά πανεπιστήμια και κυρίως ΤΕΙ δεν μπορούν καν να καλύψουν τις λειτουργικές τους ανάγκες λόγω υποχρηματοδότησης, ποιος θα περίμενε ότι θα υπήρχαν φοιτητές που θα επικροτούσαν τη λειτουργία ιδιωτικών φροντιστηρίων για φοιτητές;

Κι όμως, οι φοιτητές της ΔΑΠ στο ΤΕΙ της Αθήνας μοίραζαν τις προάλλες στο ίδρυμα διαφημιστικά φυλλάδια ενός ιδιωτικού φροντιστηρίου που αυτοπροβάλλεται ως «εξειδικευμένο» για σπουδαστές ΤΕΙ, σαν να ήταν προκηρύξεις της παράταξής τους. Δε γνωρίζουμε τη «σχέση» της ΔΑΠ με το συγκεκριμένο φροντιστήριο, αλλά τα μέλη της δεν κρατούσαν καν τα προσχήματα.

Και την ίδια στιγμή που διαφημίζουν αυτούς τους εμπόρους της παραπαιδείας, απέχουν πλήρως από τις κινητοποιήσεις των σπουδαστών για την κάλυψη των τεράστιων ελλείψεων σε αίθουσες, εργαστήρια, καθηγητές και βιβλία. Απέχουν από τους αγώνες των σπουδαστών για όσα τους ανήκουν και κάνουν «σημαία» την αντίληψη ότι «σπουδάζει όποιος έχει λεφτά». Οσο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η συντριπτική πλειοψηφία των σπουδαστών στα υποβαθμισμένα ΤΕΙ, αυτοί που στήριξαν την κοροϊδία της κυβέρνησης για τη δήθεν ανωτατοποίηση, τώρα σφυρίζουν αδιάφορα!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ