Τρίτη 3 Δεκέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις ΚΟ του ΚΚΕ

-- Οι Κομματικές Οργανώσεις Καλλιθέας του ΚΚΕ, με αφορμή τη συμπλήρωση 85 χρόνων από την Οχτωβριανή Επανάσταση και 84 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ, διοργανώνουν εκδήλωση αύριο, Τετάρτη 4/12, στις 6.30 μ.μ, στο δημαρχείο της πόλης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, με θέμα: «Το κομμουνιστικό κίνημα στη χαραυγή του 21ου αιώνα». Στην εκδήλωση θα μιλήσει το μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Αρβανιτάκης.

-- Οι Κομματικές Οργανώσεις του Νομού Κορινθίας του ΚΚΕ διοργανώνουν αύριο, Τετάρτη 4/12, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα της Ενωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Κορίνθου (έναντι ΟΣΕ) εκδήλωση-συζήτηση με θέμα: «Τα συμπεράσματα από τη μάχη των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών και οι πρόσφατες μετεκλογικές σημαντικές εξελίξεις». Στη συγκέντρωση θα μιλήσει το μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ Γεράσιμος Αραβανής.

-- Η Κομματική Επιτροπή Αρκάδων Αθήνας του ΚΚΕ καλεί τα μέλη και τους φίλους του Κόμματος να πάρουν μέρος στην εκδήλωση που διοργανώνει αύριο, Τετάρτη 4/12, στις 7 μ.μ., στα γραφεία της ΚΟΑ, Βερανζέρου και Κοτοπούλη, με θέμα συζήτησης τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

-- Εκδήλωση-συζήτηση για τα αποτελέσματα της μάχης των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών διοργανώνει η ΚΟΘ του ΚΚΕ την Πέμπτη 5 του Δεκέμβρη, στις 7 μ.μ. στο Αμφιθέατρο της Πολυτεχνικής Σχολής. Εχουν κληθεί να συμμετάσχουν και να ανταλλάξουν απόψεις πολιτικές δυνάμεις, κινήσεις και προσωπικότητες που στήριξαν μαζί με τους κομμουνιστές τους αγωνιστικούς συνδυασμούς στις πρόσφατες εκλογές. Να καταθέσουν προτάσεις για την παραπέρα ενωμένη δράση τους στα λαϊκά προβλήματα και στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί και θα παρέμβει στη συζήτηση η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

-- Εκδήλωση-συζήτηση οργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΚΚΕ, την Πέμπτη 5 του Δεκέμβρη, στις 8 το βράδυ, στην αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου, στην οδό Πρεβελάκη και Γρεβενών γωνία, απέναντι από το «Ξενία», όπου θα συζητηθούν τα συμπεράσματα από την πρόσφατη μάχη των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών και οι εξελίξεις γύρω από την Κύπρο και το απαράδεκτο «σχέδιο Ανάν».

-- Συνεστίαση προς τιμήν των 84 χρόνων ηρωικής ζωής και δράσης του ΚΚΕ διοργανώνει η ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, το Σάββατο 7 του Δεκέμβρη, στο Δημοτικό Πάρκο Αγρινίου, στις 8.30 μ.μ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει χορό με το μουσικό συγκρότημα «Μινόρε» και έκθεση φωτογραφίας με στιγμές από την ιστορία του Κόμματος. Επίσης, το Κόμμα θα προσφέρει στο γλέντι κρασί δωρεάν.

-- Την Κυριακή 8 του Δεκέμβρη και ώρα 11 π.μ., θα πραγματοποιηθεί στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας συγκέντρωση-συζήτηση φίλων του ΚΚΕ, στην οποία θα γίνει παρουσίαση-ανάλυση όλων των επίκαιρων πολιτικών γεγονότων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ