Παρασκευή 28 Φλεβάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κ. ΑΛΥΣΣΑΝΔΡΑΚΗΣ
Αρνητικές εξελίξεις προωθούνται στην Παιδεία

Ολοκληρώθηκε η περιοδεία του ευρωβουλευτή του ΚΚΕ στην Κρήτη

Στο Ρέθυμνο και τα Χανιά περιόδευσε, χτες, ολοκληρώνοντας τη διήμερη περιοδεία του στην Κρήτη, ο Κώστας Αλυσσανδράκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτής του.

Ο Κώστας Αλυσσανδράκης, χτες το πρωί βρέθηκε στο Ρέθυμνο όπου είχε συνάντηση με εργαζόμενους στο χώρο του Πανεπιστημίου και συζήτησε μαζί τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ίδιοι και το πανεπιστήμιό τους στο εκπαιδευτικό τους έργο κλπ.

Στη συνέχεια, μίλησε σε ανοιχτή συγκέντρωση σε αίθουσα του Πανεπιστημίου Ρεθύμνου, σε φοιτητές και εκπαιδευτικούς για τις σοβαρές αρνητικές εξελίξεις στο χώρο της Παιδείας με την παραπέρα εμπορευματοποίηση της Ανώτατης Εκπαίδευσης, αναπτύσσοντας τις θέσεις του ΚΚΕ. Σχετικά κάλεσε τους φοιτητές και τους εκπαιδευτικούς να αντιδράσουν μαζί με όλο το λαό σ' αυτές τις αρνητικές εξελίξεις που προωθούνται.

Αμέσως μετά είχε συνάντηση με την Πρυτανεία και τον αντιπρύτανη Ν. Δαμανάκη.

Το μεσημέρι επισκέφτηκε τα Χανιά, όπου συμμετείχε σε εκδήλωση στο Πολυτεχνείο Κρήτης, με θέμα την Παιδεία. Ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ στην ομιλία του κάλεσε όλους να κατέβουν στο δρόμο, με αφορμή τη Σύνοδο των Υπουργών Παιδείας της ΕΕ 1 - 2 Μάρτη στην Αθήνα, συμμετέχοντας στα πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια που θα πραγματοποιηθούν σε ολόκληρη τη χώρα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ