Παρασκευή 28 Φλεβάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΣΤΟΠ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ
ΜΑΓΝΗΣΙΑ
Σύσκεψη σωματείων, συνδικαλιστών

Για την προετοιμασία της απεργίας

Να πάρουν μέρος στην απεργιακή κινητοποίηση κατά του επερχόμενου νέου ιμπεριαλιστικού πολέμου στο Ιράκ και για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και των κατακτήσεών τους, που πλήττονται από την αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ενωσης, προετοιμάζονται οι εργαζόμενοι της Μαγνησίας. Στα πλαίσια των προετοιμασιών της απεργίας που θα γίνει στις 21 Μάρτη, η Γραμματεία Μαγνησίας του ΠΑΜΕ διοργανώνει, την Τετάρτη 5 Μάρτη, στις 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Βόλου, ευρεία σύσκεψη σωματείων και συνδικαλιστών.

Σε σχετική ανακοίνωση - κάλεσμα, που έδωσε στη δημοσιότητα, αναφέρεται ότι οι πραγματικές αιτίες του επερχόμενου πολέμου είναι η κρίση του καπιταλισμού, το κυνήγι του κέρδους και οι ανταγωνισμοί των ιμπεριαλιστών. Ταυτόχρονα, επισημαίνεται πως η Ευρωπαϊκή Ενωση και η κυβέρνηση με τη στήριξη της ΝΔ κήρυξαν έναν άλλο πόλεμο ενάντια στην εργατική τάξη, οι συνέπειες του οποίου είναι η ανεργία, η υποαπασχόληση, η φτώχεια, η εκμετάλλευση.

Στο μεταξύ, με έγγραφό της η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Βόλου ζητάει και αυτή από τη ΓΣΕΕ να κηρύξει 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 21 Μάρτη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ