Παρασκευή 25 Απρίλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Οι αντικομμουνιστικές επιδόσεις... .

Ο πιο σκληρός και χυδαίος αντικομμουνισμός προέρχεται, συχνά, από κάποιους που αυτοαποκαλούνται «δημοκρατικοί» ή και «αριστεροί». Αν δεν το πιστεύετε, κάντε τον κόπο να διαβάσετε όσα γράφει η Τέτα Παπαδοπούλου, κάθε Πέμπτη, στην «Ελευθεροτυπία».

Η εν λόγω κυρία, που δηλώνει «αριστερή», χρησιμοποιεί μια ολόκληρη σελίδα που της παρέχει, κάθε βδομάδα, η εφημερίδα, αποκλειστικά και μόνο για να «ξερνάει» την αντικομμουνιστική χολή της. Σ' αυτή τη σελίδα μεταφέρεται ό,τι πιο αντιδραστικό γράφεται και λέγεται, σήμερα, από διάφορα παλιά και νέα «φιντάνια» της διεθνούς αντικομμουνιστικής προπαγάνδας. Με τα δικά της γραφόμενα, αυτή η «ντούρα αντικομμουνίστρια» επιχειρεί να χρεώσει όλα τα σύγχρονα κακά της οικουμένης, όλα τα προβλήματα της ανθρωπότητας στον υπαρκτό σοσιαλισμό.

Ταυτόχρονα, προσπαθεί να δικαιολογήσει όλα, σχεδόν, τα παλιά και σύγχρονα εγκλήματα του αμερικανικού κι ευρωπαϊκού ιμπεριαλισμού σε βάρος των λαών, παρουσιάζοντάς τα, ούτε λίγο ούτε πολύ, σαν «δημοκρατική άμυνα» της «ελεύθερης» Δύσης, που κινδυνεύει από τους «δογματικούς» κομμουνιστές να οδηγηθεί στον «ολοκληρωτισμό».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ