Παρασκευή 25 Απρίλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ξαναγυρίζουν οι δολοφόνοι στα Χανιά
  • Ετοιμοι να τους υποδεχτούν όπως τους αξίζει οι κάτοικοι των Χανίων
  • Ανακοίνωση της ΝΕ Χανίων του ΚΚΕ

Σκότωσαν, ρήμαξαν, έκλεψαν, έβαλαν το λαό του Ιράκ στο «γύψο» της Νέας Τάξης και τώρα έρχονται στη Σούδα. Για «ανεφοδιασμό» και για «ξεκούραση», ώστε με νέα ορμή να συνεχίσουν το ...απελευθερωτικό τους έργο - πού άραγε;

Ο λόγος για τους... λεβέντες του αμερικανικού αεροπλανοφόρου «Χ. Τρούμαν», που σύμφωνα με πληροφορίες φθάνει σήμερα στη Σούδα. Οι Χανιώτες, όμως, ετοιμάζονται να τους υποδεχτούν όπως του αξίζει. Σε σχετική ανακοίνωσή τους η Νομαρχιακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ, σημειώνει τα παρακάτω:

«Χανιώτες Χανιώτισσες,

Χιλιάδες Αμερικάνοι δολοφόνοι του ιρακινού λαού, που υπηρετούν στο αεροπλανοφόρο "Χ. Τρούμαν", αφού άδειασαν τόνους βομβών στα κεφάλια του ιρακινού λαού, επιστρέφουν στη βάση της Σούδας για "ανεφοδιασμό", για να συνεχίσουν το έγκλημά τους σε άλλες γωνιές του κόσμου.

Εργαζόμενοι, επαγγελματίες, αγρότες,

Νέοι και νέες,

Αν τολμήσουν και ξεμυτίσουν στην πόλη μας, ας τους αντιμετωπίσουμε όπως τους αξίζει σαν δολοφόνους λαών. Ας τους δείξουμε στην πράξη τι σημαίνει ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ για το φιλόξενο τόπο μας.

Καλούμε τους εμπόρους και καταστηματάρχες να τους πετάξουν στα μούτρα τα ματοβαμμένα δολάρια τους.

Καλούμε το λαό και τη νεολαία να τους δείξει με κάθε πρόσφορο τρόπο, ότι βρίσκονται σε εχθρικό έδαφος.

Χανιώτες Χανιώτισσες,

Δυναμώστε την πάλη σας μέσα από το αντιιμπεριαλιστικό φιλειρηνικό κίνημα, τα ταξικά σας σωματεία, τους φορείς που παλεύουν με συνέπεια ενάντια τον ιμπεριαλισμό και όχι με παχιά λόγια.

Απαιτήστε να κλείσει η βάση της Σούδας, όλες οι βάσεις του θανάτου, να φύγει η Ελλάδα από το ΝΑΤΟ και τους άλλους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς.

Συγκροτήστε το Λαϊκό Μέτωπο, ενισχύστε το ΚΚΕ, για να ανοίξει η φιλολαϊκή προοπτική στη χώρα μας, να αντιμετωπιστεί η ιμπεριαλιστική βαρβαρότητα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ