Τετάρτη 28 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ
Κινητοποιήσεις για χρηματοδότηση των έργων

Ο δήμαρχος Νίκαιας Στέλιος Μπενετάτος
Ο δήμαρχος Νίκαιας Στέλιος Μπενετάτος
Την έντονη αντίδραση της δημοτικής αρχής και των κατοίκων της Νίκαιας προκαλεί η αδιαφορία της κυβέρνησης απέναντι στην εκτέλεση αναγκαίων τεχνικών έργων στην πόλη. O δήμαρχος Στέλιος Μπενετάτος ενημέρωσε προχτές το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης για τη στάση της κυβέρνησης και μετά από πρότασή του, ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να ζητήσει από το ΥΠΕΧΩΔΕ να διαθέσει τις απαιτούμενες πιστώσεις στο δήμο και να του αναθέσει την εκτέλεση, μέσω της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, του έργου «Ανάπλαση και διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου του Σπιτιού της Αρσης Βαρών».

Παράλληλα, η δημοτική αρχή συνεχίζει τις συγκεντρώσεις ενημέρωσης του λαού της Νίκαιας για την πορεία εκτέλεσης των απαραίτητων έργων αναβάθμισης της πόλης και της ποιότητας ζωής των κατοίκων, όπως η ανάπλαση της πλατείας Κουμπάκη, η κατασκευή σχολικού κτιρίου στο χώρο του «Ηράκλειτου» και του 11ου Γυμνασίου Νίκαιας, η έγκριση ευρωπαϊκού προγράμματος για την ανάπλαση της περιοχής Ασπρα Χώματα κ.ά. Την ερχόμενη βδομάδα αναμένεται δυναμική κινητοποίηση των κατοίκων για τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην εκτέλεση των έργων αυτών.

Σήμερα Τετάρτη γίνεται συγκέντρωση ενημέρωσης του κόσμου, στην πλατεία Κουμπάκη (Σπάθας) στις 8 μ.μ. και αύριο Πέμπτη στην πλατεία Πράσινου Μύλου στα Ασπρα Χώματα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ