Τετάρτη 28 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 47
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Ο σημαιοφόρος

«Αντεπίθεση σε όλα τα μέτωπα». Εδωσε χτες το σύνθημα ο πρωθυπουργός, μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ. Και τους κάλεσε όλους σε συστράτευση κάτω από τη σημαία, που αυτός (ο κ. Σημίτης) θα κρατά οδηγώντας το κόμμα στις εκλογές «αποφασισμένος να συνεχίσω», όπως είπε, «το έργο γιατί αυτό συμφέρει την πατρίδα». Προς ποιους, όμως, το κάλεσμα; Ολοι ήταν ήδη εκεί, παρατεταγμένοι χειροκροτητές:

Ο Μαλέσιος (αυτός που πρόσφατα αποπέμφθηκε, καθώς αποδεδειγμένα ήταν «σπιτωμένος» από γνωστό επιχειρηματία) σε πρώτο πλάνο, χειροκροτούσε με όλη του τη δύναμη τις πρωθυπουργικές κορόνες. Ο Τσουκάτος (γνωστός καλεσμένος σε κότερα εύπορων φίλων, όταν ήταν στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού) με κόκκινες παλάμες από τα ενθουσιώδη «παλαμάκια» προς το πολιτικό του ...ίνδαλμα. Ο Πανταγιάς (παντός καιρού αυτός) μέσα στην καλή χαρά και τον ενθουσιασμό. Ο Νεονάκης (γνωστός επενδυτής του Χρηματιστηρίου) έδωσε κι αυτός το βροντερό «παρών».

Σημαιοφόρος όλων αυτών, επικεφαλής μιας ακόμη εφόδου για την εξουσία, δηλώνει ο κ. Σημίτης και προφανώς καθοδηγείται από το ...ήθος που (όλοι αυτοί τόσα χρόνια τώρα) διδάσκουν και από τα ...οράματα που πρεσβεύουν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ