Τετάρτη 28 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΚΕ
Δυστυχώς για την κυβέρνηση υπάρχει και η πραγματικότητα

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του Κόμματος

Αναφορικά με την ομιλία του πρωθυπουργού στη Σύνοδο της Κεντρικής Επιτροπής και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, σε ανακοίνωσή του, σημειώνει τα παρακάτω:

«Η αναφορά του πρωθυπουργού, ότι "έξω η κυβέρνηση πηγαίνει καλά, επειδή πηγαίνει καλά στο εσωτερικό της χώρας", πατάει στην πραγματικότητα από την εξής άποψη και μόνο: Οτι η κυβερνητική πολιτική πηγαίνει πολύ καλά όσον αφορά στην εξυπηρέτηση της εγχώριας πλουτοκρατίας και όσον αφορά στην εξυπηρέτηση της ευρωπαϊκής, μέσω της Ελληνικής Προεδρίας. Ο πρωθυπουργός αισθάνεται περήφανος που η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ συμμετείχε στον πόλεμο κατά του Ιράκ, αλλά και στη νομιμοποίηση από την ΕΕ της κατοχής του Ιράκ από τις ΗΠΑ και τη Βρετανία. Είναι ευχαριστημένος γιατί προωθεί νέα μέτρα, που πλήττουν ακόμη περισσότερο το εισόδημα, την εργασία και γενικά τα δικαιώματα των εργαζομένων.

Αλλά, δυστυχώς για την κυβέρνηση, υπάρχουν οι άνεργοι, οι απολυμένοι, τα εκατομμύρια των φτωχών και εξαθλιωμένων, που ακούνε και βλέπουν, πόσο και για ποιους πηγαίνουμε καλά, εντός και εκτός Ελλάδας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ