Τρίτη 7 Οχτώβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πού απευθυνόμαστε

Απευθυνόμαστε, σημείωσε με έμφαση η Αλέκα Παπαρήγα:

Σε όλους εκείνους που συναντηθήκαμε στα κινήματα κατά των αναδιαρθρώσεων και της ιμπεριαλιστικής πολιτικής.

Στους αγωνιστές και αγωνίστριες που τα προηγούμενα χρόνια έδρασαν στις γραμμές του ΚΚΕ ή σε συνεργασία μαζί του. Θεωρούμε ότι οι δρόμοι μας χώρισαν προσωρινά και έχουμε αμοιβαία ευθύνη να ξανασυναντηθούμε, αφού με πολλούς δεν πάψαμε να έχουμε κοινούς στόχους και οράματα.

Σε όλους τους αριστερούς που δεν εγκλωβίζονται στις διακηρύξεις και τα σενάρια περί προοδευτικού εκσυγχρονισμού στα πλαίσια της ΟΝΕ, ή των σχεδιασμών του ΝΑΤΟ.

Στον καθένα και την καθεμία που αναζητούν μια άλλη πολιτική, διαφορετική από αυτήν που γνωρίσαμε επί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, που προβληματίζονται ή και απορρίπτουν τα κεντροδεξιά και κεντροαριστερά σενάρια.

Στο κίνημα κατά της ιμπεριαλιστικής νέας τάξης και του πολέμου.

Σ' αυτούς που παλεύουν για το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής, για τα μεγάλα κοινωνικά και δημοκρατικά προβλήματα. Που αντιστρατεύονται την κρατική βία και καταστολή, παλεύουν ενάντια σε όλους τους νόμους και μηχανισμούς βίας που οικοδομούνται σήμερα στο όνομα του λεγόμενου κοινού αγώνα κατά της τρομοκρατίας.

Σε όλους εκείνους που θέλουν ριζική λύση στα κρίσιμα ζητήματα της Ανεργίας, της Παιδείας, της Υγείας, του Πολιτισμού. Στα κινήματα για την ισοτιμία και χειραφέτηση της γυναίκας. Σ ' αυτούς που γνωρίζουν ότι η έξαρση της κοινωνικής εγκληματικότητας, της εξάρτησης από τα ναρκωτικά, οφείλεται στην πολιτική που θεριεύει τα κέρδη, φουντώνει τη φτώχεια, την ανασφάλεια.

Ιδιαίτερα απευθυνόμαστε στις νέες ηλικίες, σ' αυτούς που ψηφίζουν για πρώτη φορά. Πρέπει να ξεκινήσουν δυναμικά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ