Τρίτη 7 Οχτώβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Δραστηριότητες Κομματικών Οργανώσεων

Στα πλαίσια της Πολιτικής Εξόρμησης του ΚΚΕ, πραγματοποιούνται οι εξής εκδηλώσεις:

Στην Αθήνα

-- Σήμερα, Τρίτη, 7/10, στις 12 το μεσημέρι, ο Γιώργος Πέρρος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ, θα περιοδεύσει στα τσαγκαράδικα Ταύρου - Μοσχάτου.

-- Σήμερα, Τρίτη, 7/10, ο Στέλιος Λάμπρου, μέλος της ΚΕΟΕ και του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στις 9 π.μ. στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

- Αύριο, Τετάρτη, 8/10, ο Μήτσος Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στο εργοστάσιο του ΗΣΑΠ στον Πειραιά, στις 9 π.μ.

-- Την Πέμπτη, 9/10, ο Σήφης Κωτσαντής, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ, θα μιλήσει στις 7 μ.μ. σε πολιτική συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Χαλκηδόνας.

-- Την Παρασκευή 10/10, ο Ορέστης Κολοζώφ, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στις 9 το πρωί στο Νοσοκομείο «ΕΛΠΙΣ».

-- Την Παρασκευή 10/10, η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στις 9 το πρωί στο Νοσοκομείο «Ερυθρός».

-- Την Παρασκευή 10/10, στις 6.30 μ.μ., ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Αντώνης Σκυλλάκος θα περιοδεύσει στην αγορά του Μοσχάτου.

Στον Πειραιά

Σήμερα, Τρίτη 7 Οκτώβρη:

  • Στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος, θα περιοδεύσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ και γραμματέας της ΚΟΠ.
  • Το ΙΕΚ Αγίας Σοφίας, θα επισκεφτεί το απόγευμα ο Γιώργος Τούσσας, μέλος της ΚΕ.
  • Το ΚΑΠΗ Καμινίων, θα επισκεφτεί ο Κώστας Τζατζάνης, μέλος της ΕΠ της ΚΟΠ.
  • Το ΤΕΕ Κορυδαλλού στο Σχιστό και το υποκατάστημα του ΙΚΑ στο Σχιστό, θα επισκεφτεί το πρωί, ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, μέλος του ΓΠ της ΚΟΠ, ενώ το απόγευμα θα επισκεφτεί το ΙΕΚ Περάματος.
  • Στο «ΜΑΚΡΟ» Ρέντη θα περιοδεύσουν ο Μιχάλης Νουφαρίτσης, μέλος της ΕΠ και η Ολυμπία Κυζίλη, μέλος του ΓΠ της ΚΟΠ.

Αύριο, Τετάρτη 8 Οκτώβρη:

  • Στην περιοχή της Χαλκηδόνας (Νίκαια), θα περιοδεύσει το πρωί η Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ, ενώ το απόγευμα θα επισκεφτεί το ΙΕΚ Νίκαιας.
  • Στον Πυροσβεστικό Σταθμό Δραπετσώνας και στο Μεταγωγών Δραπετσώνας, θα περιοδεύσουν ο Γιάννης Νάκης και ο Γιώργος Τούσσας, μέλη της ΚΕ.
  • Σε ΙΕΚ και ΟΑΕΔ της Αγ. Σοφίας θα περιοδεύσει ο Γιάννης Γκιόκας, γραμματέας του ΣΠ Πειραιά της ΚΝΕ.
  • Στα καταστήματα της Π. Κοκκινιάς θα περιοδεύσει ο Κώστας Τζατζάνης, μέλος της ΕΠ της ΚΟΠ.
Στην Αττική

-- Ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ πραγματοποιείται αύριο, Τετάρτη, 8/10, στις 6.30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία στο Ζεφύρι, με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ». Ομιλητής θα είναι ο Αντ. Σκυλλάκος, μέλος της ΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κόμματος.

-- Αντιπροσωπεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Αττικής του ΚΚΕ και του Τμήματος Υγείας (με επικεφαλής βουλευτή του Κόμματος) θα επισκεφτεί το Παιδοψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, αύριο Τετάρτη. Στις 9 π.μ, η αντιπροσωπεία θα περιοδεύσει στα τμήματα του νοσοκομείου, στις 10.30 π.μ., θα μιλήσουν στους εργαζόμενους στο αμφιθέατρο. Στη 1 μ.μ. θα επισκεφτούν τον διοικητή του νοσοκομείου, το σωματείο των εργαζομένων και την Επιστημονική Επιτροπή.

Στο Κιλκίς

Περιοδείες κλιμακίων της ΝΕ Κιλκίς του ΚΚΕ σε υπηρεσίες και χωριά του νομού πραγματοποιούνται αύριο Τετάρτη, 8/10, στις 7 μ.μ., σε Ειρηνικό, Κορώνα, Μεταμόρφωση και Ποντοηράκλεια, και την Πέμπτη, 9/10, στις 7 μ.μ., στον ΟΤΕ Κιλκίς, με επικεφαλής τον Κ. Αβραμόπουλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ