Τρίτη 11 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Πολιτικές συγκεντρώσεις

Συνεχίζεται εντατικά το πλατύ άνοιγμα στον ελληνικό λαό των Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ όλης της χώρας. Στα πλαίσια αυτής της Πολιτικής Εξόρμησης, θα πραγματοποιηθούν τις μέρες αυτές οι παρακάτω πολιτικές συγκεντρώσεις, στις οποίες θα μιλήσουν μέλη του Πολιτικού Γραφείου της ΚΕ του ΚΚΕ:

Αύριο Τετάρτη, 12/11:

  • Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ημαθίας του ΚΚΕ, οργανώνει εκδήλωση - συζήτηση στις 7.30 μ.μ. στο Δημοτικό Περίπτερο Νάουσας (Κιόσκι) με θέμα: «Φτώχεια - ανεργία - απολύσεις, η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ», όπου θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος.
  • Ο Σπύρος Στριφτάρης θα επισκεφθεί την Αργολίδα, όπου στις 10 το πρωί θα περιοδεύσει στο Νοσοκομείο Ναυπλίου και θα συναντηθεί με το ΔΣ των εργαζομένων. Στις 12 θα έχει συνάντηση με το ΔΣ και μέλη του Κτηνοτροφικού Συλλόγου στα γραφεία του στη Μηδέα. Στις 2 το μεσημέρι θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΝΕ του ΚΚΕ στο Ναύπλιο. Στις 6.30 μ.μ. θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Αργους.
  • Σε πολιτική εκδήλωση της ΝΕ Κορινθίας του ΚΚΕ, στις 6 μ.μ., στον πρώτο όροφο της Ενωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Κορίνθου θα μιλήσει ο Κώστας Παρασκευάς.
  • Σε πολιτική εκδήλωση της ΝΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ, στις 6μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο στη Λαμία θα μιλήσει ο Δημήτρης Κουτσούμπας.
  • Σε πολιτική συγκέντρωση της Κομματικής Οργάνωσης Αμφιάλης στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης, στις 7 μ.μ., θα μιλήσει ο Δημήτρης Γόντικας.

Την Κυριακή, 16/11:

  • Σε πολιτική συγκέντρωση της ΝΕ Βοιωτίας του ΚΚΕ, στις 11π.μ., στον κινηματογράφο «Φίλιππος» στη Λιβαδειά, με θέμα: «Η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ για τη συσπείρωση και συνεργασία των ριζοσπαστικών δυνάμεων», θα μιλήσει ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ