Τρίτη 11 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Την Παρασκευή αρχίζει το 14ο Συνέδριο της ΕΕΔΥΕ

Το 14ο Συνέδριο της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) πραγματοποιείται την Παρασκευή και το Σάββατο 14-15 του Νοέμβρη 2003 στην αίθουσα του Δημαρχείου Νίκαιας (Π. Τσαλδάρη 10). Στο Συνέδριο αναμένεται να πάρουν μέρος 500 σύνεδροι - αντιπρόσωποι και μέλη του Εθνικού Συμβουλίου απ' όλη τη χώρα, εκλεγμένοι από προσυνεδριακές συνελεύσεις, που ολοκληρώνονται μέχρι τις 13 του Νοέμβρη.

Εχουν προσκληθεί εκπρόσωποι κομμάτων, δήμαρχοι, εκπρόσωποι συνδικαλιστικών και κοινωνικών οργανώσεων, άνθρωποι των Γραμμάτων και των Τεχνών, φίλοι και συνεργάτες της ΕΕΔΥΕ, καθώς και ξένοι αντιπρόσωποι του παγκόσμιου φιλειρηνικού κινήματος.

Στόχοι του Συνεδρίου είναι:

-- Το δυνάμωμα του αντιπολεμικού - αντιιμπεριαλιστικού κινήματος, η συσπείρωση στην ΕΕΔΥΕ όσων αντιστέκονται στη «νέα τάξη πραγμάτων» και η ανάδειξη του φιλειρηνικού κινήματος σε αποφασιστικό παράγοντα για τις εξελίξεις.

-- Πρωτοβουλίες της ΕΕΔΥΕ στην κατεύθυνση συντονισμού του φιλειρηνικού κινήματος, τόσο σε εθνικό επίπεδο όσο και παγκόσμιο.

-- Η οργάνωση Ολυμπιάδας Ειρήνης κατά την περίοδο Γενάρη - Μάη 2004, με πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί αμέσως μετά το Συνέδριο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ