Σάββατο 29 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Γ. ΔΗΜΑΡΑΣ
Δε θα είμαι υποψήφιος με το ΔΗΚΚΙ

Την πρόθεσή του να μην είναι υποψήφιος με το ΔΗΚΚΙ δημοσιοποίησε για ακόμα μια φορά χτες ο πρώην βουλευτής του κόμματος Γιάννης Δημαράς, με δήλωσή του στο τηλεοπτικό σταθμό «10 channel».

Μάλιστα, όπως φαίνεται ότι ο ίδιος δήλωσε, έχει ενημερώσει για τη συγκεκριμένη του απόφαση κορυφαία στελέχη του ΔΗΚΚΙ, από τις 25 Οκτώβρη. «Πριν από την τελευταία συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής ενημέρωσα για την απόφαση μου να μην κατέβω υποψήφιος με το ΔΗΚΚΙ τον κύριο Ρόκκο, που είναι μέλος της Πολιτικής Γραμματείας και τον κύριο Μπακόπουλο τον ευρωβουλευτή μας», ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του Γ. Δημαρά.

Τσοβόλας: Δεν έχω ιδέα...

Αγνοια δήλωσε, για τις προθέσεις του Γ. Δημαρά, ο πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ Δ. Τσοβόλας, ο οποίος με δηλώσεις του στον ίδιο σταθμό, είπε: «Διαβάζω αυτά που γράφονται, ακούω αυτά που λέγονται. Προσωπικά δεν έχω ιδέα. Δε με έχει ενημερώσει για κάτι τέτοιο ο Γιάννης ο Δημαράς. Και θέλω να πιστεύω ότι δε θα φτάσει σε ένα τέτοιο σημείο ο Γιάννης ο Δημαράς, ο οποίος έχει κάποια άλλη εικόνα. Γιατί αν ο Γιάννης και ορισμένοι άλλοι που έχουν μια εικόνα στην κοινωνία την απογοητεύσουν, πρέπει να πούμε ότι και η κοινωνία έπιασε και αυτή πάτο. Σε μένα δεν έχει φτάσει τίποτα από αυτά που γράφονται στις εφημερίδες».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ