Πέμπτη 18 Δεκέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Θα το πληρώσει και στην κάλπη

Παπαγεωργίου Βασίλης

Δεν ήταν η πρώτη φορά χτες -μέσα στο 2003- που ο πρωθυπουργός Κ. Σημίτης αρνήθηκε να συναντηθεί με αντιπροσωπεία των συνταξιούχων που μαζεύτηκαν από όλες τις γωνιές της Ελλάδας και πορεύτηκαν μέσα στο κρύο και στο χιόνι διεκδικώντας τη βελτίωση των συνθηκών ζωής τους.

Το ίδιο είχε πράξει ο πρωθυπουργός και στις 12.3.2003 όταν και πάλι οι συνταξιούχοι έκαναν και τότε πανελλαδική διαμαρτυρία και έκαναν πορεία στο Μέγαρο Μαξίμου. Είχαν συναντηθεί με τον υπουργό Επικρατείας τότε Στ. Μανίκα - ο οποίος αποπέμφθηκε στη συνέχεια λόγω του Χρηματιστηρίου - που τους υποσχέθηκε ότι θα γίνει συνάντηση με τον πρωθυπουργό εντός δέκα ημερών.

Χτες ο πρωθυπουργός δεν επέτρεψε ούτε να φτάσουν ως το Μέγαρο Μαξίμου οι συνταξιούχοι. Εφραξε το δρόμο μπροστά στη Βουλή με δυο κλούβες και δεκάδες αστυνομικούς. Το απαράδεκτο γεγονός γέμισε δικαιολογημένα τους συνταξιούχους με ιερή αγανάκτηση που ξέσπασαν βροντοφωνάζοντας «Αίσχος και ντροπή»! ενώ κατάγγειλαν τον πρωθυπουργό τονίζοντας ότι αυτό θα το πληρώσει και στην κάλπη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ