Τετάρτη 8 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ
Δεν είναι αρμοδιότητά μας να κόβουμε λουκέτα σε σχολεία

Την άρνησή τους να χρησιμοποιηθούν σε ενέργειες καταστολής των μαθητικών αγώνων κάνουν καθαρή οι άνδρες του Πυροσβεστικού Σώματος. Η Ενωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Αττικής (ΕΥΠΣΠΑ), με ανακοίνωσή της, καταγγέλλει «όλους αυτούς που χρησιμοποιούν παράνομα το Πυροσβεστικό Σώμα σε ενέργειες, που δεν έχουν να κάνουν με τα πυροσβεστικά καθήκοντά μας».

Η ΕΥΠΣΠΑ επισημαίνει «Δεν είναι αρμοδιότητα και υποχρέωση των πυροσβεστών να κόβουν λουκέτα σε σχολεία, ούτε να μεταφέρουν απορριμματοφόρα με εντολές, από όπου και αν προέρχονται. Δε νομιμοποιείται, ούτε δικαιούται κανείς να αμαυρώνει την εικόνα που έχουμε διαμορφώσει με πολύ μόχθο και θυσίες».

«Είναι γνωστή σε όλους, επισημαίνεται στην ανακοίνωση, η προσφορά και η προσπάθεια που καταβάλλει το Πυροσβεστικό Σώμα και το προσωπικό που υπηρετεί σε αυτό, να αντεπεξέλθει στο δύσκολο ρόλο που του έχει αναθέσει η πολιτεία. Πιστεύουμε ότι δίκαια έχουμε κερδίσει την αγάπη και τη συμπάθεια των συμπολιτών μας, με ιδιαίτερα βαρύ κόστος σε ανθρώπινες ζωές...».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ