Τρίτη 22 Ιούνη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Δε θα περάσει!

Αγωνιστικές συγκεντρώσεις, πικετοφορίες κι άλλες εκδηλώσεις καταδίκης του νέου τρομονόμου πραγματοποιούνται και στους τέσσερις νομούς της Θεσσαλίας, με πρωτοβουλία φορέων της περιοχής.

Πικετοφορία Θα πραγματοποιηθεί αύριο το βράδυ στα Τρίκαλα, την οποία διοργανώνει το ΠΑΜΕ κι άλλοι φορείς. Οι Τρικαλινοί και οι Τρικαλινές θα δώσουν το «παρών» τους στην κινητοποίηση, ξεκινώντας από την πλατεία Ρήγα Φεραίου και θα διαδηλώσουν στους δρόμους της πόλης, στέλνοντας μήνυμα συνέχισης του αγώνα για την υπεράσπιση και διεύρυνση των δημοκρατικών δικαιωμάτων τους.

Αύριο, επίσης, τη σκυτάλη των αγωνιστικών εκδηλώσεων παίρνουν η Λάρισα και η Καρδίτσα. Στη Λάρισα η «Δημοκρατική Συσπείρωση για τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις λαϊκές ελευθερίες» διοργανώνει συγκέντρωση στις 8 μ.μ., στην πλατεία Ταχυδρομείου, η οποία με ανακοίνωσή της καλεί τους εργαζόμενους, τη νεολαία, τα λαϊκά στρώματα, τις συνδικαλιστικές, επιστημονικές κι άλλες μαζικές οργανώσεις, τον κάθε άνθρωπο που αγωνιά για το μέλλον των ανθρωπίνων δικαιωμάτων να εκδηλώσουν την αντίθεσή τους, «να δυναμώσουμε την κοινή πάλη και την αλληλεγγύη μας, να αχρηστέψουμε στην πράξη τους αντιδραστικούς νόμους που προωθούν η Ευρωπαϊκή Ενωση, το ΝΑΤΟ και οι κυβερνήσεις της Ελλάδας». Την ίδια ώρα πικετοφορία θα πραγματοποιηθεί και στους δρόμους της Καρδίτσας, η διοργάνωση της οποίας αποφασίστηκε σε χτεσινοβραδινή σύσκεψη που συγκάλεσε η τοπική Γραμματεία του ΠΑΜΕ.

Πικετοφορία την Πέμπτη, στις 8 μ.μ., που θα ξεκινήσει από την πλατεία Ελευθερίας, στο Βόλο, διοργανώνει και η Γραμματεία Μαγνησίας του ΠΑΜΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ