Παρασκευή 23 Ιούλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΡΧΙΣΕ Η «ΕΙΣΒΟΛΗ» των «τρομο-προστατών»

Ξεκίνησε ήδη η «εισβολή» στη χώρα των κάθε λογής Αμερικανών ράμπο και πρακτόρων, με πρόσχημα τους Ολυμπιακούς Αγώνες και στο φόντο της καλλιεργούμενης εγχωρίως και διεθνώς τρομο-υστερίας, ενώ ο υπουργός Δημόσιας Τάξης... διαψεύδει τα ολοφάνερα.

Στο Βόλο έχουν εγκατασταθεί, ήδη, 20 Αμερικανοί πράκτορες, με πρόσχημα την ασφάλεια της γυναικείας ομάδας πόλο των ΗΠΑ, η οποία παίρνει μέρος στο εκεί διεξαγόμενο διεθνές τουρνουά. Στις επόμενες μέρες, άλλοι 50 Αμερικανοί πράκτορες θα καταφθάσουν στα Χανιά, «συνοδεύοντας» την αποστολή της Εθνικής Ομάδας στίβου ανδρών και γυναικών των ΗΠΑ. Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες, οι 25 θα φέρουν ειδικό οπλισμό και θα έχουν μαζί τους ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, για την ανεύρεση και εξουδετέρωση εκρηκτικών μηχανισμών.

Πέρα απ' όλ' αυτά, επίσημο έγγραφο του αμερικανικού Κογκρέσου, το οποίο αποκαλύπτει σήμερα ο «Ρ», καταδείχνει, ότι στη χώρα θα αλωνίζουν οι κάθε λογής «προστάτες». Και επίσης, το γεγονός αυτό είναι γνωστό στους αρμοδίους, τουλάχιστον από τις 30 Απρίλη, αφού στην ημερομηνία αυτή αναφέρεται το σχετικό έγγραφο.


ΣΕΛ.  6   -   8

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ