Σάββατο 7 Αυγούστου 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Εφιάλτης

«Τα εγχειρίδια της βιολογίας δεν θα είναι ποτέ πια τα ίδια. Επιστήμονες άλλαξαν τα όργανα αναπαραγωγής ενός σολομού και κατάφεραν να γεννήσει πέστροφες. Ενας σπερματικός ιστός από νεαρή πέστροφα μεταμοσχεύεται σ' έναν νεαρό σολομό, έτσι ώστε όταν ο σολομός ενηλικιωθεί σεξουαλικά να παράγει σπέρμα και ωράρια πέστροφας. "Η παραγωγή απογόνων ενός είδους με μεγάλο σώμα και μεγαλύτερη περίοδο αναπαραγωγής μπορεί να πραγματοποιηθεί από φέροντες γονείς με μικρότερο μέγεθος σώματος και βραχύτερη περίοδο αναπαραγωγής" δήλωσε ο δρ. Τακεούτσι» (το ρεπορτάζ στα ΝΕΑ).

«Αγνέ πατέρα»...

«Διαστημάνθρωποι και αθλητές-ψάρια θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Ολυμπιακό Στάδιο, το Κολυμβητήριο και το Ποδηλατοδρόμιο της Αθήνας σε λίγες μέρες αποκαλύπτοντας τις νέες φουτουριστικές στολές που έχουν ετοιμάσει έπειτα από χρόνια μυστικών δοκιμών οι εταιρίες αθλητικής ένδυσης» (το ρεπορτάζ στα ΝΕΑ).

Ηρθαν για να μείνουν

«Οι μεγάλες αυξήσεις τιμών σε εστιατόρια, καφετέριες και ξενοδοχεία κατά τη διάρκεια των Αγώνων, δεν θα επανέλθουν στα σημερινά επίπεδα μετά τη λήξη τους» (η πρόβλεψη στο ΕΘΝΟΣ).

Τα πήρε όλα

«Νέα αιφνιδιαστική κίνηση για την απόκτηση πακέτου μετοχών της HFD που θα του δίνει το δικαίωμα ελέγχου των κινήσεων της ανταγωνίστριας ακτοπλοϊκής εταιρίας στην οποία στρατηγικός επενδυτής είναι η Minoan Lines έκανε ο εφοπλιστής και πρόεδρος των Επιχειρήσεων Αττικής Περικλής Παναγόπουλος. Ηδη έχει υπό τον πλήρη έλεγχό του την Blue Star Ferries» (η είδηση στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ