Τρίτη 14 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 9.10.2004
ΚΟΑ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συναγερμός ενόψει συλλαλητηρίου

Το πρόγραμμα δράσης πλούσιο και στην υλοποίησή του έχουν ριχτεί με αυταπάρνηση όλες οι δυνάμεις της ΚΟΑ του ΚΚΕ, με πλήρη γνώση του μεριδίου ευθύνης που τους αναλογεί για την επιτυχία του πανελλαδικού συλλαλητηρίου του Κόμματος στις 9 Οκτώβρη.

Χτες, η έναρξη της σχολικής χρονιάς βρήκε τους κομμουνιστές έξω από τα σχολεία να ενημερώνουν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, συζητώντας μαζί τους για την κατάσταση της Παιδείας, πανθομολογουμένως όχι καλή, για το ποιος ευθύνεται και κυρίως τι πρέπει να γίνει για να αλλάξει.

Περιοδεία χτες και στον ΝΥΜΑ - ΟΤΕ με τον Δ. Αρβανιτάκη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Στο χώρο όπως είναι γνωστό έχει εγκατασταθεί το σύστημα ελέγχου των εκατοντάδων ηλεκτρονικών χαφιέδων που έχουν τοποθετηθεί στην Αθήνα. Η παρουσία του ΚΚΕ εκεί τονίζει την έμφαση που δίνει στα ζητήματα δημοκρατικών δικαιωμάτων. Αλλωστε, το αίτημα για απόσυρση των καμεροχαφιέδων έχει περίοπτη θέση στο διεκδικητικό πλαίσιο της 9ης Οκτώβρη.

Δεκάδες ακόμα οι χτεσινές περιοδείες σε εργασιακούς χώρους, πολυσύχναστα εμπορικά σημεία της πόλης, συνοικίες κλπ., μεγάλη η ανταπόκριση των εργαζομένων στο κάλεσμα των κομμουνιστών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ