Τρίτη 14 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ
Διαφαίνονται πάρα πολλά κενά

«Από τη στιγμή που η έρευνα διεξάγεται, νομίζω ότι το θέμα των πολιτικών ευθυνών δεν μπορεί να κλείσει», δήλωσε χτες ο Γιώργος Παπανδρέου, αναφερόμενος στην πτώση του ελικοπτέρου «Σινούκ».

Ο Γ. Παπανδρέου στις δηλώσεις του ανέφερε ότι «πρέπει να υπάρξει διερεύνηση ευθυνών, όχι μόνο στο επίπεδο του ατυχήματος, αλλά και για την όλη διαχείριση από τη στιγμή που έγινε το ατύχημα σχετικά με τις υπόλοιπες ενέργειες».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρόσθεσε ότι «από τα μέχρι τώρα στοιχεία διαφαίνονται πάρα πολλά κενά και πρέπει να διερευνηθούν όλες οι ευθύνες». Μάλιστα ο Γ. Παπανδρέου, αφήνοντας αιχμές για τους χειρισμούς του πρωθυπουργού, πρόσθεσε ότι «διεξάγεται μια έρευνα, δεν μπορεί κανείς να παίρνει αποφάσεις και να κλείνει υποθέσεις».

Με την απόφασή του ο πρωθυπουργός, ανέφερε ο Γ. Παπανδρέου, «να μην αποδεχτεί την παραίτηση του υπουργού Εθνικής Αμυνας Σπήλιου Σπηλιωτόπουλου, ανέλαβε για ολόκληρη την κυβέρνηση και ο ίδιος προσωπικά σημαντικές ευθύνες για το ζήτημα».

Εξάλλου «σοβαρές ευθύνες» στην κυβέρνηση επέρριψαν προχτές τόσο η αρμόδια συντονίστρια Αμυνας του ΠΑΣΟΚ Αν. Διαμαντοπούλου, όσο και το γραφείο Τύπου του κόμματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ