Σάββατο 9 Οχτώβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ!

Διαδηλώνουμε για:

*

Το 22% του πληθυσμού της χώρας, που ζει σε επίπεδα κάτω από τα επίσημα όρια της φτώχειας.

*

Διαδηλώνουμε για:

*

Τα εκατομμύρια εργάτες, που ζουν με μηνιάτικο 550 ευρώ, που απολύονται από τους «Λαναράδες», που τους θέλουν «απασχολήσιμους», να δουλεύουν μέχρι τα 70, που σκοτώνονται στις σκαλωσιές, στη Ναυπηγοεπισκευαστική, στα Ολυμπιακά έργα, στα γκέτο της εργοδοσίας, ενάντια στην τάξη των κηφήνων που σφετερίζονται τους κόπους του λαού, ενάντια στην τάξη των «νταβατζήδων» της διαπλοκής και της διαφθοράς.

*

Διαδηλώνουμε για:

*

Τους 1.500.000 των μισθωτών, που ζουν με μηνιαίο εισόδημα που δεν ξεπερνά κατά μέσο όρο τα 417 ευρώ.

*

Διαδηλώνουμε για:

*

Τους 843.127 εργαζόμενους που «κολλάν» μόλις 100 ένσημα δουλιάς το χρόνο και, βάσει των ασφαλιστικών νόμων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, θα πάρουν σύνταξη σε ...90 χρόνια.

*

Διαδηλώνουμε για:

*

Τους 684.000 συνταξιούχους αγρότες, που ζουν με μηνιαία σύνταξη κάτω από 100.000 δραχμές.

*

Διαδηλώνουμε για:

*

Την αγροτιά, που είδε 200.000 αγροτικά νοικοκυριά να ξεκληρίζονται σε μια δεκαετία από την ΕΕ και τις ελληνικές κυβερνήσεις.

*

Διαδηλώνουμε για:

*

Τις εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχους του ΙΚΑ, που ζουν με την κατώτερη σύνταξη των 392 ευρώ.

*

Διαδηλώνουμε για:

*

Τους πάνω από 500.000 άνεργους, που ζουν στις ουρές της εξαθλίωσης, της ρουσφετοκρατίας και της δικομματικής ψηφοθηρίας.

*

Διαδηλώνουμε για:

*

Τις γυναίκες, που είναι τα πρώτα θύματα της εκμετάλλευσης, της ανεργίας, της έκθεσης στη χυδαιότητα.

Διαδηλώνουμε για:

*

Την ακρίβεια, που κατατρώει το λαϊκό εισόδημα και γεμίζει τα θησαυροφυλάκια των βιομηχάνων, των τραπεζιτών, των μεγαλεμπόρων, των «μεσαζόντων».

*

Διαδηλώνουμε για:

Την Παιδεία, τη δήθεν «δημόσια και δωρεάν», που αναπαράγει τις ταξικές ανισότητες, μοιράζει απολυτήρια αμάθειας, διαλύει τον οικογενειακό προϋπολογισμό, κατατρώει 1 τρισ. ετησίως από τις λαϊκές οικογένειες στα «εμπορομάγαζα» της παραπαιδείας.

*

Διαδηλώνουμε για:

*

Την Υγεία, που «γιατρεύει» μόνο τους μεγαλοκλινικάρχες, τους φαρμακοβιομήχανους και τους εμπλεκόμενους στο κύκλωμα της διαφθοράς.

*

Διαδηλώνουμε για:

*

Τους ΕΒΕ, που εξοντώνονται από τις πολυεθνικές, από τη φορολογική αφαίμαξη, από τα «λουκέτα», από τα ωράρια «είλωτα» που θέλουν να τους επιβάλουν.

*

Διαδηλώνουμε για:

*

Τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις κοινωνικές μας ελευθερίες, που φακελώνονται και ποινικοποιούνται από τις χαφιεδοκάμερες, τα «Ζέπελιν», τους «τρομονόμους», το κυνήγι μαγισσών των «ειδικών δικαστηρίων» και της δήθεν «αντιτρομοκρατικής» καταστολής.

*

Διαδηλώνουμε για:

*

Την απεμπλοκή της χώρας από τα ιμπεριαλιστικά εγκλήματα του ΝΑΤΟ και των Αμερικάνων στο Κόσσοβο, στο Αφγανιστάν, στο Ιράκ, για την εθνική ανεξαρτησία που καταρρακώνεται στη Σούδα, για την απαλλαγή από τους «ανθύπατους» και τους πράκτορές τους της CIA και του FΒΙ.

*

ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ