Τρίτη 12 Οχτώβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Υπηρέτης...

Επίσκεψη στα κεντρικά γραφεία της επιχείρησης «ΑΚΤΩΡ» (συμφερόντων Μπόμπολα) πραγματοποίησε πρόσφατα αντιπροσωπεία της ΓΣΕΕ. Αν νομίζετε, όμως, ότι αντικείμενο της επίσκεψης ήταν η συζήτηση για τα προβλήματα των εργαζομένων, για τα μεροκάματα και τις συνθήκες εργασίας, «πλανάστε πλάνην...»!

Η συζήτηση - όπως προκύπτει από την ανακοίνωση της ΓΣΕΕ - αφορούσε τα «προβλήματα»... της επιχείρησης και πώς αυτή θα συνεχίσει να αυγαταίνει τα κέρδη της. Ετσι το αίτημα της αντιπροσωπείας της ΓΣΕΕ είναι τόσο ταξικό που δε σηκώνει παρερμηνείες: «Πρέπει να υπάρξει ενίσχυση και στήριξη του κατασκευαστικού κλάδου ιδιαίτερα μετά την ολοκλήρωση των ολυμπιακών έργων, να προκηρυχτούν και να δημοπρατηθούν νέα έργα κλπ.». Νέα, λοιπόν, προνόμια για το κεφάλαιο ζητάει η ΓΣΕΕ, διανθίζοντάς το και με επιχειρήματα του στιλ «να υπάρξει αύξηση της απασχόλησης»!

Αυτό ακριβώς λέει η κυβέρνηση, αυτά υποστηρίζει το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΕΒ. Δε μας εκπλήσσει η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ. Αλλωστε, δεν κάνει τίποτα άλλο, παρά να επαναβεβαιώνει ότι είναι πιστός υπηρέτης της «ανταγωνιστικότητας», πιστός υπηρέτης των αφεντικών και όχι των εργαζομένων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ