Παρασκευή 5 Νοέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Το ... καλό ρεπορτάζ

Το πώς χειρίζονται τα θέματα ορισμένα κανάλια είναι γνωστό. Μια κινητοποίηση χιλιάδων ατόμων που αγωνίζονται να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους μπορεί να περάσει σε δεύτερη ή και ακόμη χειρότερη μοίρα.

Κάτι παρόμοιο συνέβη και προχτές, όταν η Τροχαία δεν έκλεισε τη Λεωφόρο Κατεχάκη, κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης των εποχικών πυροσβεστών, με αποτέλεσμα να παραμείνουν για 15 λεπτά περίπου 100 αυτοκίνητα ακινητοποιημένα στο ύψος του υπουργείου Δημόσιας Τάξης. Αυτό το λάθος, χωρίς να το επισημάνει, εκμεταλλεύτηκε δημοσιογράφος του «ΑΛΤΕΡ», που πήρε μια σχετική δήλωση από οδηγό φορτηγού. «Τι απαράδεκτα πράγματα είναι αυτά;», διαπίστωσε ο «δημοσιογράφος» και στη συνέχεια τον ρωτά ...όπως όφειλε: «Τι έχετε να πείτε γι' αυτό;». Αφού ο οδηγός του φορτηγού άρχισε να μιλά περί δημοκρατίας, ο ...δημοσιογράφος έφυγε ικανοποιημένος αφού έκανε τη δουλιά του.

Αυτό το περιστατικό είναι ενδεικτικό για το πώς ορισμένοι ...συνάδελφοι κατασκευάζουν ρεπορτάζ, στα πλαίσια της γνωστής γραμμής ορισμένων ΜΜΕ, που είναι κατά των διεκδικήσεων των εργαζομένων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ