Τετάρτη 17 Νοέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΛΑΓΟΙ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΗΛΙΑ

ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ: «Ο πρωθυπουργός προτίθεται να αποσαφηνίσει τις προθέσεις του, δημοσιοποιώντας το πρόσωπο που θα προτείνει για την Προεδρία το αργότερο στις αρχές του νέου έτους, χωρίς να αποκλείεται να το πράξει κατά την ημέρα ψήφισης του προϋπολογισμού, στις 22 Δεκεμβρίου. Η παρέμβαση Καραμανλή, αν και επιβεβαιωτική των πάγιων θέσεών του, αποκτά ιδιαίτερη σημασία, καθώς θέτει τέλος στη σχετική σεναριολογία και στέλνει μήνυμα σταθερότητας στους παράγοντες της οικονομίας και εθνικής συνεννόησης στο πεδίο των εθνικών ζητημάτων». (το πρώτο θέμα στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ)

ΤΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ... «Στελέχη του ΣΥΝ θυμίζουν πως το '92 ο κ. Κωνσταντόπουλος εμφανιζόταν ένθερμος υποστηρικτής της διεξαγωγής συλλαλητηρίων και μάλιστα είχε προσεγγίσει τον Αντώνη Σαμαρά, με αποτέλεσμα να κυκλοφορούν φήμες πως ετοιμάζεται να προσχωρήσει στην Πολιτική Ανοιξη». (το ρεπορτάζ της Βούλας Κεχαγιά στα ΝΕΑ)

ΠΟΙΟΣ ΑΝΗΣΥΧΕΙ: «είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό ότι η επίκληση της συναίνεσης για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας από την πλευρά της κυβέρνησης συνοδεύεται από "παιχνίδια" που "φωτογραφίζουν" πρόωρα συγκεκριμένα πρόσωπα». (το κύριο άρθρο στα ΝΕΑ)

ΤΟ ΟΧΙ: «Οσοι γνωρίζουν τον τρόπο σκέψης του είναι βέβαιοι ότι "πνίγεται" από οργή, κάθε φορά που συνειδητοποιεί ότι πρέπει να πει το "ναι" στη χώρα που διατηρεί ακόμη και σήμερα κατοχικά στρατεύματα στην πατρίδα του. Οσοι τον ξέρουν καλά λένε λοιπόν πως δεν είναι βέβαιοι ότι είπε τον τελευταίο του λόγο, αποχαιρετώντας τον Ελληνα πρωθυπουργό το περασμένο Σάββατο». (ο Μ. Ιγνατίου στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ)

Ο ΧΑΣΑΠΗΣ: «Ο ειρηνόφιλος στρατηγός που δεν μπόρεσε να νικήσει τους πολεμόχαρους πολιτικούς». (ο τίτλος για τον Πάουελ στο ΒΗΜΑ)


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ