Τετάρτη 24 Νοέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
17ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΚΕ
Πιο δυναμικά - πιο αποφασιστικά!

Κατά 48,58% έχει καλυφθεί το πανελλαδικό πλάνο

Μια βδομάδα πριν εκπνεύσει ο πρώτος μήνας της Οικονομικής Εξόρμησης που προκήρυξε η ΚΕ του ΚΚΕ, το μισό ουσιαστικά της διαδρομής που έχουν να διανύσουν οι Κομματικές Οργανώσεις ως τη λήξη της, το πανελλαδικό πλάνο έχει καλυφθεί κατά το ήμισυ σχεδόν, σε ποσοστό 48,58%. Το ποσοστό είναι ενθαρρυντικό, καθώς εκφράζει ένα μεγάλο άνοιγμα αλλά και την ανταπόκριση που βρήκε από τους ανθρώπους του μόχθου το κάλεσμα οικονομικής ενίσχυσης του ΚΚΕ. Αποτυπώνει τις τεράστιες δυνατότητες που υπάρχουν για πιο αποδοτική δουλιά με το κουπόνι. Ωστόσο οι Κομματικές Οργανώσεις, τα μέλη και οι φίλοι του Κόμματος και της ΚΝΕ δεν εφησυχάζουν, απεναντίας γνωρίζουν από την πείρα τους πως τώρα πρέπει να επιστρατεύσουν όλες τους τις δυνάμεις και να προσηλωθούν στο διάστημα που απομένει στην κάλυψη και υπερκάλυψη των πλάνων τους.

Το κλείσιμο του πρώτου μήνα της Οικονομικής Εξόρμησης επιτρέπει στις Οργανώσεις του Κόμματος και της ΚΝΕ να αποτιμήσουν τη δράση τους, πράγμα που πράττουν, να εντοπίσουν δυσκολίες και αδυναμίες και να πάρουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για το ξεπέρασμά τους, έτσι ώστε και αυτή η Οικονομική Εξόρμηση να στεφθεί με επιτυχία.

Με βάση τα ποσοστά κάλυψης πλάνων ως τώρα πρώτη Οργάνωση παραμένει αυτή του Πειραιά με ποσοστό 61,35%, ακολουθεί η ΚΟ Θεσσαλίας με 58,60%, αμέσως μετά η ΚΟ Αττικής με 54%, η ΚΟ Θεσσαλονίκης με 52,57%, οι Οργανώσεις Πελοποννήσου με 51,96%, της Κεντρικής Μακεδονίας με 49,76%. Επονται κατά σειρά οι οργανώσεις Αθήνας, Στερεάς - Εύβοιας, Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, Αιγαίου, Βορειοδυτικής Ελλάδας, Δυτικής Μακεδονίας και Κρήτης.

Οι δέκα πρώτες Νομαρχιακές Οργανώσεις είναι: Μεσσηνία με 70%, Κιλκίς με 66,56%, Πιερίας με 66%, Κυκλάδων με 62,50%, Κεφαλονιάς με 60%, Ικαρίας με 53%, Λάρισας με 52,10%, Βοιωτίας με 51,85%, Ροδόπης με 51,80% και Ηρακλείου με 51,73%.

Η ΚΝΕ έχει καλύψει το 40% του πλάνου της. Η Αχτίδα Καλλιτεχνών το 47%, η ΚΟΒ του «Ριζοσπάστη» το 73% και η ΚΟΒ του «902» το 30%, των πλάνων τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ