Τετάρτη 24 Νοέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η δήλωση του Γιάννη Παπακώστα

«Τη διαφωνία μου για τον τρόπο λειτουργίας του Κλιμακίου Διαφάνειας, καθώς και για τον τρόπο έκδοσης των "επίμαχων" πιστοποιητικών την έχω διατυπώσει γραπτώς ήδη από τους πρώτους μήνες λειτουργίας του ΕΣΡ υπό την παρούσα σύνθεση (Ιούνης του 2002). Στο ίδιο θέμα έχω επανέλθει και πάλι γραπτώς αρκετές φορές έκτοτε».

«Αναφερόμουν στις κατασκευαστικές και τις άλλες παρεμφερείς εταιρίες που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο φέρονται να έχουν σχέση με ΜΜΕ. Για την κατηγορία αυτή ζητούσα αποφασιστική γνώμη, θετική ή αρνητική για την έκδοση ή μη των ανάλογων πιστοποιητικών, να έχει μόνον η Ολομέλεια, όπου αυτά θα έπρεπε να εισάγονται για έγκριση».

«Οσο για την εταιρία "Ακτωρ", για την οποία τόσος λόγος έγινε τον τελευταίο καιρό, αρκούμαι να δηλώσω μόνο ότι δεν είναι αληθή τα δημοσιεύματα που φέρνουν την Ολομέλεια να έχει εκδώσει σαράντα δύο πιστοποιητικά και ξαφνικά να έχει σταματήσει στο τεσσαροκοστό τρίτο! Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών δεν πέρασε από την Ολομέλεια. Ανακρίβειες του είδους αυτού είναι επόμενο να προκαλούν εύλογες απορίες και ερωτηματικά στην κοινή γνώμη».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ