Παρασκευή 17 Δεκέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΙ

ΤΑ ΜΠΙΚΙΚΙΝΙΑ: «Οι μεγαλοεκδότες οι κ. Μπόμπολας και Λαμπράκης προσπάθησαν να πείσουν τους υπουργούς ότι η διαφήμιση και ιδιαίτερα η κρατική πρέπει να συνεχίσει με την αναλογικότητα του παρελθόντος (...) οι μεγαλοεκδότες συνεχίζοντας στην ίδια λογική επέμεναν ότι η αναλογικότητα αυτή θα πρέπει να διατηρηθεί στην τιμολογιακή τουλάχιστον μεταχείριση, καθώς δεν μπορεί να είναι ίδια τα τιμολόγια μεταξύ όλων των εφημερίδων» (το ρεπορτάζ για τη συνάντηση εκδοτών - κυβέρνησης στη ΧΩΡΑ).

ΤΡΕΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: «Νέες κινητοποιήσεις ετοιμάζουν ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ. Με μαζικό διάβημα διαμαρτυρίας στη Βουλή κατά τη συζήτηση του κρατικού προϋπολογισμού θα "απαντήσουν" η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ στην ακολουθούμενη πολιτική της κυβέρνησης» (ο τίτλος και η εισαγωγή στο σχετικό θέμα στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ).

ΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΙΝΑΝ... «Καμία ισχύ δεν έχουν οι αγωγές που υπέβαλαν η Σερβία και το Μαυροβούνιο κατά οκτώ κρατών - μελών του ΝΑΤΟ για τον αεροπορικό βομβαρδισμό του Κοσσυφοπεδίου, διότι το βαλκανικό κράτος δεν ήταν τότε μέλος των Ηνωμένων Εθνών» (η είδηση στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΟΧΙ! «Το μόνο σίγουρο είναι πως στους αρωγούς της κυπριακής διαπραγματευτικής προσπάθειας δε συγκαταλέγεται η επίσημη Ελλάδα. Η κατ' ευφημισμόν "μητρόπολις" απέχει, κρύβεται, φυγομαχεί και ενίοτε στην επιδίωξή της να μείνει "αόρατη" υπονομεύει τους διπλωματικούς στόχους της Λευκωσίας. Γνωρίζω καλά ότι ο Τάσσος Παπαδόπουλος λόγω χαρακτήρος και μόνον δε θα παραδεχτεί ποτέ, όσο βρίσκεται στον προεδρικό θώκο, το αίσθημα πλήρους εγκατάλειψης που βιώνει εκ μέρους της επίσημης Ελλάδας. Εξίσου καλά όμως γνωρίζω τη θλιβερή πραγματικότητα» (ο Γ. Χαρβαλιάς στο ΕΘΝΟΣ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ