Παρασκευή 17 Δεκέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
17ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΚΕ
ΚΣ ΤΗΣ ΚΝΕ - ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ
Μαζικό κάλεσμα στη νεολαία
  • Εκδήλωση την Κυριακή 19/12, στις 7.30 μ.μ., στο γήπεδο του Σπόρτιγκ
  • Θα μιλήσει η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα

Μαζικά καλούν τη νεολαία της Αθήνας το ΚΚΕ και η ΚΝΕ, να συμμετάσχει στην εκδήλωση που διοργανώνουν την Κυριακή 19/12, στο γήπεδο του Σπόρτιγκ, προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου του Κόμματος και των 86 χρόνων ζωής και δράσης του. Στην εκδήλωση, που θα ξεκινήσει στις 7:30 μ.μ., θα μιλήσει η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

Με στόχο να συναντηθούν για άλλη μια φορά σ' αυτή την εκδήλωση, με τους νέους που πορεύτηκαν μαζί στους αγώνες ή που επικοινώνησαν μαζί τους με αφορμή τις εκλογικές αναμετρήσεις, τα παιδιά της ΚΝΕ δουλεύουν για την επιτυχία της εκδήλωσης. Καλούν τους νέους να δώσουν δυναμικό «παρών», να ακούσουν, να προβληματιστούν, να διδαχθούν αλλά και να ψυχαγωγηθούν, αφού στο πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνεται προβολή μιας δεκάλεπτης ταινίας αφιερωμένης στην ιστορία του ΚΚΕ κι ακόμα, θα παρουσιαστεί δραματοποιημένο «Το φως που καίει», του Κώστα Βάρναλη. Μ' αυτό τον τρόπο, το ΚΚΕ και η ΚΝΕ τιμά επίσης τον μεγάλο μας ποιητή, τον ποιητή του «Οδηγητή», που μόλις συμπληρώθηκαν 30 χρόνια από το θάνατό του.

Μέσα από το κάλεσμα που απευθύνουν σε κάθε νέο και νέα για να συμμετάσχει στην εκδήλωση, τα μέλη και τα στελέχη της ΚΝΕ ανοίγουν επίσης τη συζήτηση με τη νέα γενιά για το 17ο Συνέδριο του ΚΚΕ, φιλοδοξώντας να γίνει το Συνέδριο υπόθεση του κάθε νέου. Γιατί η σημερινή κατάσταση που ζει η νεολαία, τα προβλήματα που διογκώνονται, τα δικαιώματα κι οι κατακτήσεις που αφαιρούνται, η «μισή - μόρφωση», «μισή - δουλιά», «μισή - ζωή» που της υπόσχονται, δεν μπορεί να περιγράφει και το μέλλον. Η νεολαία δε βολεύεται μ' αυτή την κατάσταση, οργίζεται και διεκδικεί. Το ΚΚΕ συζητά σ' αυτό το Συνέδριό του, πώς θα γίνει πιο ικανό, πιο αποτελεσματικό στην πάλη του με βάση το στρατηγικό του στόχο και αφορά τη νεολαία η ισχυροποίηση του ΚΚΕ, ακριβώς γιατί ισχυρό ΚΚΕ σημαίνει εγγύηση για τις ανάγκες, τα δικαιώματα και το μέλλον της νέας γενιάς.



Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ