Σάββατο 15 Γενάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: «"Πιστεύω ότι είναι απόλυτη ανάγκη να προχωρήσουμε ταχύτατα τις διαρθρωτικές αλλαγές που επί χρόνια υπέσχετο ο κ. Σημίτης και δεν τις έκανε, για να δώσουμε μια αναπτυξιακή ώθηση στην οικονομία" υπογράμμισε ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ» (το ρεπορτάζ στο ΒΗΜΑ).

ΤΟ ΠΑΣΟΚ: «Λάδι στη φωτιά έριξε και δήλωση του τελευταίου επί κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ υπουργού Γεωργίας κ. Γ. Δρυ, ο οποίος κάλεσε τον υπουργό Γεωργίας κ. Ευ. Μπασιάκο να επιμείνει στις θέσεις του και να μην κάνει πίσω» (το σχόλιο στο ΒΗΜΑ).

ΤΟ ΕΥΡΩ: «Αύξηση των τιμών επέφερε η προ τριετίας εισαγωγή του ευρώ πιστεύουν οι Ελληνες αλλά και οι περισσότεροι Ευρωπαίοι σύμφωνα με έρευνα του Ευρωβαρόμετρου. Μόνο το 51% θεωρεί σαφώς επωφελή για τη χώρα τη μετάβαση στο ευρώ, ποσοστό που είναι το τέταρτο μικρότερο στην Ενωση, ποσοστό που είναι μάλιστα ελαφρά μειωμένο σε σχέση με το 2003» (το ρεπορτάζ στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ)

ΤΑ ΡΑΤΖΑ: «Από τα μεγάλα στα μικρά νοσοκομεία της πρωτεύουσας μετέφερε τα ράτζα το νέο σύστημα εφημεριών. Για πρώτη φορά στα χρονικά, μικρά νοσοκομεία όπως το Σισμανόγλειο και το Αγια Ολγα αναγκάζονται να αναπτύξουν ράτζα στην εφημερία τους ακόμα και σε εντατικές μονάδες ή σε τμήματα με ασθενείς υψηλού κινδύνου όπως τα καρδιολογικά. Στα δε μεγάλα νοσοκομεία τα ράτζα εξαφανίζονται με... κόλπα» (το ρεπορτάζ στα ΝΕΑ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ