Παρασκευή 18 Μάρτη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ομολόγησαν ότι έβαλαν τη φωτιά

Σε τέσσερις συλλήψεις Ιρακινών προχώρησε αργά χθες το βράδυ η Αστυνομία για την πυρκαγιά που σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Τρίτης σε διαμέρισμα στο Περιστέρι, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο Γιουσίφ Ζούρα 56 ετών και να τραυματιστούν σοβαρά άλλοι δύο Ιρακινοί, οι οποίοι νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας, οι τέσσερις ομολόγησαν την πράξη τους και κατονόμασαν άλλους έξι που συμμετείχαν στην επίθεση, οι οποίοι και αναζητούνται. Υπενθυμίζεται ότι στο διαμέρισμα, όπου έμεναν 12 Ιρακινοί, κουρδικής καταγωγής, άγνωστοι έριξαν βενζίνη με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά.

Οπως ισχυρίστηκαν στους αστυνομικούς οι συλληφθέντες, η αιτία για την πράξη ήταν η αντεκδίκηση, καθώς την Καθαρή Δευτέρα, στο Αιγάλεω, είχε δημιουργηθεί επεισόδιο μεταξύ τους. Ετσι, στο διαμέρισμα του Περιστερίου, πήγαν 10 άτομα, τα οποία ανάγκασαν τους ενοίκους να ανοίξουν την πόρτα, με την απειλή μαχαιριών και σιδεροβεργών. Στη συνέχεια, περιέλουσαν το σπίτι με βενζίνη, έβαλαν φωτιά και έφυγαν κλείνοντας την πόρτα. Στην προσπάθειά τους να διαφύγουν οι ένοικοι υπέστησαν σοβαρά εγκαύματα, ενώ ο άτυχος άνδρας σφήνωσε στο παράθυρο του μπάνιου που βλέπει στο φωταγωγό όπου και κάηκε ζωντανός.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ