Σάββατο 9 Απρίλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις ειρήνης

-- Εκδήλωση με θέμα «Σύγχρονοι πόλεμοι και οι κίνδυνοι για την ειρήνη στα Βαλκάνια» διοργανώνει την Τετάρτη 13/4 στις 7 μ.μ. στο «Χατζόγλειο Μέγαρο» η Επιτροπή Ειρήνης Κατερίνης. Θα μιλήσει ο Νίκος Τζόβλας, απόστρατος αξιωματικός του Ναυτικού, μέλος της Κίνησης για την Εθνική Αμυνα.

-- Οι Επιτροπές Ειρήνης Αγ. Δημητρίου-Υμηττού-Ηλιούπολης διοργανώνουν πολιτιστική εκδήλωση για τα 60 χρόνια της Αντιφασιστικής Νίκης και τα 50 χρόνια από την ίδρυση της ΕΕΔΥΕ, τη Δευτέρα 18 του Απρίλη στις 8 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» (Αγ. Δημητρίου 55). Θα μιλήσουν ο Γ. Πετρόπουλος, δημοσιογράφος-ιστορικός, και η Καίτη Αναστασίου, μέλος της Γραμματείας της ΠΕΔΥΕ. Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα βασισμένο σε έργα των Μπ. Μπρεχτ και Κ. Βάιλ.

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Νέας Σμύρνης, στα πλαίσια του γιορτασμού των 30 χρόνων δράσης και λειτουργίας της, καθώς και των 50 χρόνων από την ίδρυση της ΕΕΔΥΕ, διοργανώνει την Κυριακή 24 του Απρίλη στις 6.30 μ.μ. εκδήλωση στον κινηματογράφο «ΣΠΟΡΤΙΓΚ». Θα μιλήσει η αντιπρόεδρος της ΕΕΔΥΕ, Βέρα Νικολαΐδου. Θα ακολουθήσει συναυλία με την Σύλβια Καπερνάρου με τη συμμετοχή της θεατρικής ομάδας της Επιτροπής Ειρήνης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ