Τρίτη 10 Μάη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2005 - ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ
Συνεχίζονται σήμερα οι πολύμορφες εκδηλώσεις

Τα ζητήματα της Υγιεινής και Ασφάλειας, αλλά και το ρόλο της γυναίκας στο λαϊκό κίνημα αναδεικνύει το ΠΑΜΕ

Μια μέρα πριν τη μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση της Αθήνας, το ΠΑΜΕ διοργανώνει σήμερα, Τρίτη, δυο ακόμα εκδηλώσεις στο πλαίσιο του γιορτασμού της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Στις 6.30 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο «Εσπέρια - Παλλάς» (Σταδίου 22), θα πραγματοποιηθεί η ημερίδα της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ με θέμα «Η Υγιεινή και Ασφάλεια. Η οπτική των ταξικών συνδικάτων». Στο σχετικό του κάλεσμα προς τους εργαζόμενους το ΠΑΜΕ σημειώνει: «Η εκμηδένιση του επαγγελματικού κινδύνου, η ουσιαστική βελτίωση του εργασιακού περιβάλλοντος και των συνθηκών δουλιάς είναι άρρηκτα δεμένες με τη ριζική αλλαγή του συσχετισμού δυνάμεων στο συνδικαλιστικό επίπεδο και την άμεση αμφισβήτηση των ευρωενωσιακών μονόδρομων».

Επίσης, σήμερα, η Γραμματεία Γυναικών του ΠΑΜΕ και ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ανατολικής Αττικής συνδιοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Η γυναίκα στο εργατικό κίνημα και στους λαϊκούς αγώνες». Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνών (Φιλαδελφείας και Μπόσδη) στις 7.30 το απόγευμα. «Ζωντανεύουμε τους αγώνες της εργατικής τάξης μέσα από τις γυναικείες μορφές που ξεχώρισαν διεκδικώντας τα δίκια της ζωής», σημειώνεται στην πρόσκληση.

Το πρόγραμμα του ταξικού γιορτασμού της Πρωτομαγιάς θα κλείσει στις 25 του Μάη στη Μεγαλόπολη με την εκδήλωση του ΠΑΜΕ για την Υγιεινή και Ασφάλεια της εργασίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ