Τρίτη 17 Μάη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Πάμε για το... «τιμημένο»!

Ποιο είναι το μέγα ποδοσφαιρικό γεγονός του Σαββατοκύριακου που πέρασε; Οτι ο Ολυμπιακός βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας και πάει βουρ για νταμπλ; Τρίχες! Οτι Παναθηναϊκός και ΑΕΚ τα κατάφεραν και «έβγαλαν τα ματάκια τους»; Σιγά... Οτι στα γήπεδα του Αρη και της Καλαμαριάς διέπρεψε η... αγνότητα; Πφφφ!

*

Το μέγα ποδοσφαιρικό γεγονός του Σαββατοκύριακου είναι η περήφανη πρόκριση της ομάδας μας (της ομάδας - ορχήστρα, της ομάδας - όνειρο, της ομάδας - μοντέλο κλπ. κλπ.), της μίας και μοναδικής, της ομάδας του «Ριζοσπάστη» (έλα ρε ομαδαρααααά!) στον Τελικό του Κυπέλλου του πρωταθλήματος Τύπου!

Οι παίκτες μας, μετά τη μεγαλειώδη τους απόδοση το Σάββατο, οπότε και κατέβαλαν στον ημιτελικό την αντίσταση της ομάδας του «Αλφα» (1-0), έχουν αρχίσει ήδη ειδική προετοιμασία (δίπιτα σουβλάκια, κεμπάπ, μεζεκλίκια... διαίτης κλπ.) ώστε να είναι έτοιμοι από φυσικής καταστάσεως όταν σε δυο βδομάδες, ημέρα Σάββατο (28 Μάη) αντιμέτωποι με την ομάδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού θα διεκδικήσουν το τρόπαιο!

(Οι πολυπληθείς οπαδοί μας θα ενημερωθούν έγκαιρα για τον τόπο και την ακριβή ώρα διεξαγωγής του τελικού).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ