Τρίτη 17 Μάη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Οι ... «δημοκράτες» της ΕΕ

«Η ολλανδική κυβέρνηση σκοπεύει να διαθέσει επιπλέον 3,5 εκατ. ευρώ στην εκστρατεία για την επικράτηση του "Ναι" στο δημοψήφισμα για το "ευρωσύνταγμα". Η εν λόγω εκλογική μάχη θα διεξαχθεί σε δύο βδομάδες και αναμένεται εξαιρετικά αμφίρροπη».

Η παραπάνω είδηση, που αποτελείται από 36 - όλες κι όλες - λέξεις, δε μεταδόθηκε από τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία. Βλέπετε, όποιοι ελέγχουν την «παραγωγή» και «διακίνηση» της ειδησεογραφίας θεωρούν παρόμοιες ειδήσεις ...άνευ σημασίας ή και «βλαπτικές» για την πορεία προς την καπιταλιστική ολοκλήρωση της ΕΕ.

Εμείς «ψαρέψαμε» την παραπάνω είδηση στη χτεσινή «Ναυτεμπορική». Και σας τη μεταφέρουμε ατόφια, γιατί τη θεωρούμε πολύ σημαντική. Αποκαλύπτει με πόση ευκολία οι κυβερνήσεις των χωρών - μελών της ΕΕ και οι κάθε είδους υπηρέτες τους - που κατά τα άλλα «κόπτονται» για τη δημοκρατία, τα ανθρώπινα δικαιώματα και άλλα τινά - δαπανούν το κρατικό χρήμα για τη χειραγώγηση και εξαγορά συνειδήσεων, ώστε να κάμψουν την αντίσταση όσων διαφωνούν με την ψήφιση του λεγόμενου ευρωσυντάγματος, που είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα και τις επιθυμίες των ευρωπαϊκών πολυεθνικών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ