Τρίτη 17 Μάη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
60 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΝΙΚΗΣ
Στη Μεσσηνία

Δύο εκδηλώσεις, στα πλαίσια των 60 χρόνων της Αντιφασιστικής Νίκης των λαών κατά του ναζιστικού άξονα, θα πραγματοποιήσουν η ΝΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ και η Οργάνωση Μεσσηνίας της ΚΝΕ, την Παρασκευή 20 Μάη και την Κυριακή 22 Μάη, αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, η ΝΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ καλεί το λαό της περιοχής στο μνημείο της Εθνικής Αντίστασης της Καλαμάτας (πίσω από το Δημαρχείο), την Παρασκευή 20 Μάη, στις 8.30 μ.μ., όπου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση - συζήτηση με ομιλητή τον Νίκο Παπαγεωργάκη, από το Ιστορικό Τμήμα της ΚΕ του Κόμματος.

Μάλιστα, σε ανακοίνωσή της, η ΝΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ καλεί, όχι μόνο τους κομμουνιστές και τους απογόνους των αντιστασιακών, αλλά κάθε πατριώτη και προοδευτικό άνθρωπο και ιδιαίτερα τους νέους και τις νέες.

Παράλληλα, η Οργάνωση Μεσσηνίας της ΚΝΕ καλεί τη νεολαία σε «Αντιφασιστικό Δρόμο Θυσίας», την Κυριακή 22 Μάη. Το οδοιπορικό θα γίνει το πρωί και θα συνδέσει χώρους και τοποθεσίες που αποτελούν για την Καλαμάτα σύμβολα της αντιφασιστικής πάλης (χώροι συλλήψεων, εκτελέσεων κ.ο.κ.).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ