Σάββατο 25 Ιούνη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΘΡΑΚΗ
Οι εργάτες φώναξαν «παρών»

Μαζική ήταν η συμμετοχή των απεργών στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σε όλους τους νομούς της Μακεδονίας και της Θράκης.

Στη Νάουσα, μεγάλη ήταν η συμμετοχή των εργαζομένων της πόλης και ιδιαίτερα των κλωστοϋφαντουργικών εργοστασίων της περιοχής στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε χτες το πρωί. Μίλησε ο πρόεδρος του ΕΚ Χρήστος Τρεμπελής και ακολούθησε πορεία στους δρόμους της πόλης που κατέληξε στην κεντρική πλατεία.

Στην Αλεξανδρούπολη στους συγκεντρωμένους μίλησε η Φανή Τρέλη, μέλος της γραμματείας ΠΑΜΕ Εβρου, καθώς και μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου.

Μέλη του ΠΑΜΕ προχώρησαν χτες το πρωί σε συμβολική κατάληψη της εισόδου της Βιομηχανικής Περιοχής της Ξάνθης, ενώ αργότερα έγινε συγκέντρωση εργαζομένων όπου μίλησε από μέρους του ΠΑΜΕ ο Γιώργος Πυργελής. Επίσης μέλη του ΠΑΜΕ απέκλεισαν χτες λίγο πριν το μεσημέρι τους κύριους δρόμους που οδηγούν στη Βιομηχανική Ζώνη Κομοτηνής και αργότερα πραγματοποίησαν απεργιακή συγκέντρωση στο κέντρο της πόλης.

Στην Καβάλα μίλησε ο Χρήστος Ραζάκος από την τοπική γραμματεία του ΠΑΜΕ και ακολούθησε πορεία.

Στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Καστοριά μίλησε ο πρόεδρος του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων Χρήστος Αζέμης, ενώ σημαντική ήταν η συμμετοχή στη συγκέντρωση των γουνεργατών της πόλης.

Στις Σέρρες στην εκδήλωση που έγινε το πρωί στην πλατεία της πόλης μίλησε η Μαριάνθη Μαλλιάρη, από το ΠΑΜΕ Τραπεζοϋπαλλήλων.

Απεργιακές εκδηλώσεις του ΠΑΜΕ έγιναν ακόμα στα Γρεβενά και τα Γιαννιτσά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ