Σάββατο 25 Ιούνη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΟΤΕ
Ψήφο στους συνεπείς αγωνιστές

Την ανάγκη να εκλεγούν συνεπείς αγωνιστές στις προσεχείς αρχαιρεσίες του «Πανελλήνιου Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΤΕ», σημειώνει, με ανακοίνωσή της, η «Συνδικαλιστική Ενότητα Συνταξιούχων ΟΤΕ». Και τονίζει: «Είναι ανάγκη να αντιτάξουμε τώρα, όλοι μαζί, ένα αρραγές μέτωπο συνταξιούχων - εργαζομένων, μέτωπο ανατροπής των κυβερνητικών, και όχι μόνο, σχεδιασμών, που θα διασφαλίσει την αξιοπρεπή επιβίωσή μας».

«Είναι ανάγκη - συνεχίζει σε άλλο σημείο - να αλλάξουμε βηματισμό, και να αναδείξουμε ηγεσία ικανή να αναπτύξει συνδικαλιστικό κίνημα δυνατό, αποφασιστικό, ενωτικό, που μαζί με του άλλους συνταξιούχους και εργαζόμενους θα αντιπαλέψει την κυβερνητική επίθεση και θα προβάλει αγωνιστικά τις νέες κατακτήσεις που απαιτεί η ζωή».

Για το λόγο αυτό, η «Συνδικαλιστική Ενότητα Συνταξιούχων ΟΤΕ» καλεί στις αρχαιρεσίες - που ολοκληρώνονται με ψήφο στην κάλπη την ερχόμενη Τρίτη - να ψηφίσουν συνεπείς αγωνιστές για το Διοικητικό Συμβούλιο και συγκεκριμένα τους: Ιωάννη Αντωνίου, Δημήτριο Βασιλόπουλο, Λεωνίδα Καραμάνο, Νικόλαο Κοντοβά, Ιωσήφ Τσόγκα και Παναγιώτη Τσουκαλά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ